Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.961
- Πόντοι
- 6.256
Αριστοτέλης τυπε....Η άλλη κλαίει για τον Αριστοτέλη που τον ξέρει δύο βδομάδες
Αριστοτέλης τυπε....Η άλλη κλαίει για τον Αριστοτέλη που τον ξέρει δύο βδομάδες
Τον πετσοκοψε τύπεΠώς τόνε γάμησε έτσι το ναυάγιο ο κοντοκριτης ρε μαλακες;
Καλά κάνανε και την βαλαν σιγά μην κραταγανε τον μπακουρομπαγκλαμαΌλες οι καργιες στο σπίτι με ξύδι θα την βγάλουν τώρα που μπήκε η Μαρία.. νομίζω η Μαρία είναι η πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από όλα τα μάστερ σεφ.
Μαρία τώρα σπίτι ξεμουνιαζει Ουκρανικη βιζιτα...Όλες οι καργιες στο σπίτι με ξύδι θα την βγάλουν τώρα που μπήκε η Μαρία.. νομίζω η Μαρία είναι η πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από όλα τα μάστερ σεφ.
Ναι ρε τύπε αλλά και ο ιπποπόταμος περιμένειΜαρία τώρα σπίτι ξεμουνιαζει Ουκρανικη βιζιτα...
Τυπε Μαράκι μόνο πλακομουνιασματα γουστάρει όχι πουστρακια....Ναι ρε τύπε αλλά και ο ιπποπόταμος περιμένει
Είσαι πολύ σκληρός τύπεΤυπε Μαράκι μόνο πλακομουνιασματα γουστάρει όχι πουστρακια....
Ιπποποταμος θα τη βγάλει πάλι με ζαρζαβατικα....
Όντως είναι... Ελπίζουμε την άλλη βδομάδα να μπει και το Αλβανακι Ασημίνα να δέσει καλά το γλυκόΌλες οι καργιες στο σπίτι με ξύδι θα την βγάλουν τώρα που μπήκε η Μαρία.. νομίζω η Μαρία είναι η πιο όμορφη γυναίκα που πέρασε από όλα τα μάστερ σεφ.
Τροφική δηλητηρίαση....μπερδεύτηκε και έφαγε από αυτά που μαγειρεύει.Μπαι μπαι καθυστερημενε. Ξεκωλιαρα καλώς ήλθες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ιωαννιδης που βολοδέρνει ρε νιαμου τόσες μέρες?
τσακω μεζεΞεροχυνω με ριαλιταρα που γαμαει ασαλειωτα τα ψευτοεπιχειρηματικα ναυαγια!
Κατσε εδω να παρεις ματι πως ειναι τα πραγματικα ριαλιτι ρε ντενεκε!!!τσακω μεζε
σως για τα μουτρακια σου .. να γινουν και εσενα σχιστά τα ματάκια σου να στον καρφωσει ο πόθος σου ο Γιαπωνεζος απο τα Πατησια