Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.811
- Πόντοι
- 12.756
Βλεπω τι πας να κάνεις... Σταματησε το αμέσωςΓια ρωτα πως και απο που απεσπασε τις πληροφοριες.Μπορει να σεβαστει τα χρονια σου και να απαντησει ευγενικα
Βλεπω τι πας να κάνεις... Σταματησε το αμέσωςΓια ρωτα πως και απο που απεσπασε τις πληροφοριες.Μπορει να σεβαστει τα χρονια σου και να απαντησει ευγενικα
Μπα, θα μου το γυρισει παλι στην καμερα του κινητου μου που δεν βγαζει καλες φωτογραφιεςΓια ρωτα πως και απο που απεσπασε τις πληροφοριες.Μπορει να σεβαστει τα χρονια σου και να απαντησει ευγενικα
To oτι βγαζει φωτο γενικα,ειναι ενα θαυμαΜε πηρε χαμπαρι,πρεπει να σιωπησωΜπα, θα μου το γυρισει παλι στην καμερα του κινητου μου που δεν βγαζει καλες φωτογραφιες
Σας γαμαει η μουναρα μου....
Πιστεύω να προλάβω τύπε με έχουν καλέσει σε ένα τραπέζι σήμερα το απόγευμα στη Μεγάλη Βρετανία οπότε θα έρθω και χορτατος!Συντροφοι και Συντροφισσες....ολοι στις 9 το βραδυ στη συχνοτητα του ΣΤΑΡ!Θα παρελασουν ναυαγια της ζωης που ονειρευονται να φυγουν απο τη λαντζα και τα ντελιβερι και να μπουνε σε πανακριβα εστιατορια της αλλοδαπης.
Μην λειψει κανεις γιατι θα σας γαμησω το ταμτιριρι.....
Ελα τυπαρα πολυ ασκημια παντως ετσι ουτε ενα μουνετο της προκοπης δεν ειδα στα γενικα πλανα.....Έχω εντοπίσει μερικά ναυάγια από τα ναυάγια!
κόβει το μάτι σουΈχω εντοπίσει μερικά ναυάγια από τα ναυάγια!