Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.308
- Πόντοι
- 6.256
Ξεροχυνω με τυρεμπορα μπαστουνοβλαχο που απαξιωνει Βροντοσαυρο γιατι δεν εκανε κατι πιο ψαγμενο....
Άμα γίνει αυτό τύπε ο βροντοσαυρος θα πρέπει να αυτοπυρπολήθει στο ΣύνταγμαΠανε να κρατησουν τον παλιοπουστα τον Ιπποποταμο....μονος αρσενικος ο σκληρος καριολης πλην μουνοδουλος Γιαπωνης.
Θα τουςνε γαμησει ολους....σαν τον Τ-Rex στο Τζουρασικ Παρκ θα παθει αμοκ!Άμα γίνει αυτό τύπε ο βροντοσαυρος θα πρέπει να αυτοπυρπολήθει στο Σύνταγμα
Ναι το αρχιδιΤη ψωνισε ο παλιοπουστας σε στημενη ψηφοφορια......
Στηριζουμε σεξιστη Αλμπανο Ιλια απο εδω και περα τυπε....Εντελώς μαλακας ο βροντοσαυρος αυτό το πιάτο το έφτιαξα γιατί μου το ζήτησε η κόρη μου, άμα του έλεγε δηλαδή να φτιάξει μπισκοτοκρεμα θα την έφτιαχνε
Ναι τύπε μου σίγουρες λύσειςΣτηριζουμε σεξιστη Αλμπανο Ιλια απο εδω και περα τυπε....
σαν να φοραει αυτην την παπαρια ειναιΖαργανα μου!!!!
Που ησουν ρε αρκιντι χθες;σαν να φοραει αυτην την παπαρια ειναι
μη βρίζεις μαν ηρεμαΙωαννίδη άντε γαμήσου, ποτέ δε σε χώνεψα...
Μαζί με τον Κουτσόπουλο
Κρατησατε μεσα αυτον που μαγειρεψε πεσκανδριτσα αυγολέμονο χωρίς αυγολέμονο και με ωμή πεσκανδρίτσα
Και διώξατε τον άλλον γιατί είχατε συνηθίσει να βγάζει διαστημικά πιάτα...
Γαμήσου κι εσύ Κοντιζά... η μαγειρική πάνω από όλα ε; χειρότεροι από τα πανελ των Τατιάνα και Λαμπίρη γίνατε
Υ.Γ Μιλαει ο Θόδωρας για τα μουντρούχικα μούτρα των αλλων... τα βλέπει στον καθρέφτη εξαλλου και τα ξερει καλα
αφού κάνεις δίαιτα ρε μουνιΠου ησουν ρε αρκιντι χθες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@ΑΝΤΖΕΛΟ πηρα σουβλακια απο Μπουλη ετσι και δεν τρωγονται σενε γαμησα....