ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
Ναι πάει ο νιπλης με το μίνι κουπερΠοιο αυτο στο Κεραμεικο;
Ναι πάει ο νιπλης με το μίνι κουπερΠοιο αυτο στο Κεραμεικο;
Τύπε άμα πάμε αύριο στο 1965 λες να μας περάσουν για ζευγαράκι ερωτευμένο που βγήκε να χαρεί τον έρωτα του?Ναι πάει ο νιπλης με το μίνι κουπερ
Όχι αύριο μαν τσικνοπέμπτη καλύτερα μετά δίπλα Κουκλι και μετά ασυρματοΤύπε άμα πάμε αύριο στο 1965 λες να μας περάσουν για ζευγαράκι ερωτευμένο που βγήκε να χαρεί τον έρωτα του?
Το κουκλί ότι πιο άχρηστο τύπεΌχι αύριο μαν τσικνοπέμπτη καλύτερα μετά δίπλα Κουκλι και μετά ασυρματο
Τύπε άμα πάμε αύριο στο 1965 λες να μας περάσουν για ζευγαράκι ερωτευμένο που βγήκε να χαρεί τον έρωτα του?
Όχι αύριο μαν τσικνοπέμπτη καλύτερα μετά δίπλα Κουκλι και μετά ασυρματο
ναι περνω για τους σκύλους μου από εκειΤο κουκλί ότι πιο άχρηστο τύπε
Όσες φορές παράγγειλα από εκεί ήταν όλα κρύα, οι δε ντελιβεραδες τού είναι η Πακιστανοί η γύφτοιναι περνω για τους σκύλους μου από εκει
ναι η γαμιολες και το διαφημίζουν καργαΌσες φορές παράγγειλα από εκεί ήταν όλα κρύα, οι δε ντελιβεραδες τού είναι η Πακιστανοί η γύφτοι
γιατι οι υπολοιποι τι ειναι?Τι ηλιθια καριολα ειναι αυτη η βρωμοΚυπρια.....πρεπει να ζεχνει χαλουμι το βρωμομουνο της.
Μπα εδω εισαι πουλακι μου;Μιλησες;γιατι οι υπολοιποι τι ειναι?
αυτο το νικο κ. πχ δεν ειναι ηλιθια καριολα που ζεχνει χαλουμι το βρωμομουνο της?
Ο ιπποπόταμος σίγουρα έχει φίλες μουναρες είναι ο τύπος που μπορούν να του πουν τα γκομενικα τους και δεν κινδυνεύουν να της γαμησειΚαι ο Ιπποποταμος εχει αρχισει να με εκνευριζει...
απο αυτους δεν ετρωγα ουτε χοτ-ντογκΜπα εδω εισαι πουλακι μου;Μιλησες;
Τρελος εισαι Ουκρανη πιο ξινομουνα και απο Ελλεινιδα.....απο αυτους δεν ετρωγα ουτε χοτ-ντογκ
απο την ουκρανη μονο και αν
εμπαινα ομωςΤρελος εισαι Ουκρανη πιο ξινομουνα και απο Ελλεινιδα.....
αέρα?εμπαινα ομως