ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.160
- Πόντοι
- 5.006
Μλκ θα κεράσεις για τα καλορίζικα Βαγγέλη?Όχι δεν θα πάω να με δεί κάνα μάτι εκεί και να εκτεθω? ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο
Μλκ θα κεράσεις για τα καλορίζικα Βαγγέλη?Όχι δεν θα πάω να με δεί κάνα μάτι εκεί και να εκτεθω? ψάχνω να αγοράσω αυτοκίνητο
Θα κεράσω μαν, την αφήνω την πόρσε μάλλον με βλέπω με range rover sport αυτό μου αρέσειΜλκ θα κεράσεις για τα καλορίζικα Βαγγέλη?
Θα κεράσω μαν, την αφήνω την πόρσε μάλλον με βλέπω με range rover sport αυτό μου αρέσει
Έλα τύπε μου που είναι η μάντρα σου να έρθωτι τυχερος που εισαι ..
αυτο θα σου εδινα
το δικο μου θα σου δωσω , απλα κάτσε να κανονισω να το "σηκωσουν" , να κανουν καποιες δουλειες με αριθμους πλαισιου πινακιδες κτλ και μετα δικό σου . να παρω και εγω την αποζημίωση κτλΈλα τύπε μου που είναι η μάντρα σου να έρθω
Δεν έχω πρόβλημα τύπε ελπίζω να παίρνεις επιταγές εμού του ιδίου και πελατών μου με κοντινές ημερομηνίες λήξης τρίμηνες τετραμηνεςτο δικο μου θα σου δωσω , απλα κάτσε να κανονισω να το "σηκωσουν" , να κανουν καποιες δουλειες με αριθμους πλαισιου πινακιδες κτλ και μετα δικό σου . να παρω και εγω την αποζημίωση κτλ
εκτος αν εχεις δικους σου που μπορουν να κανουν την δουλεια
εχω προβλημα με τις τράπεζες τύπε, κατι διαδικαστικά που κρατανε καιρό τωραΔεν έχω πρόβλημα τύπε ελπίζω να παίρνεις επιταγές εμού του ιδίου και πελατών μου με κοντινές ημερομηνίες λήξης τρίμηνες τετραμηνες
Ελα μαλακα παρε....εχω προβλημα με τις τράπεζες τύπε, κατι διαδικαστικά που κρατανε καιρό τωρα
ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ
Με σκοτώνεις τύπεεχω προβλημα με τις τράπεζες τύπε, κατι διαδικαστικά που κρατανε καιρό τωρα
ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ
δεν παιρνω συνάλλαγμαΕλα μαλακα παρε....
δεν υπάρχουν τετράμηνες μαν παλιά αυτά γινοντουσανΔεν έχω πρόβλημα τύπε ελπίζω να παίρνεις επιταγές εμού του ιδίου και πελατών μου με κοντινές ημερομηνίες λήξης τρίμηνες τετραμηνες
Έλα ρε μαν κοίτα τη δουλειά σουδεν υπάρχουν τετράμηνες μαν παλιά αυτά γινοντουσαν
Για να σου λεωΈλα ρε μαν κοίτα τη δουλειά σου
Άμα ο Νιπλης δέχεται εσένα τη σε χαλάει?Για να σου λεω
δε δέχεται ξέρω γω τι σου λέω της πιάτσας είναι,όχι του χωριούΆμα ο Νιπλης δέχεται εσένα τη σε χαλάει?
μπαγιάτικη μαν?Κανει κρου κρου η ζαχαρη......
Νιπλης παιρνει μονο χαρτονομισματαΆμα ο Νιπλης δέχεται εσένα τη σε χαλάει?
Ε μαΝιπλης παιρνει μονο χαρτονομισματα
Απο επιταγες εχω 3 συρταρια
αμα θες σου δινω να εχεις για προσαναμα
Από χαρτονομισματα έχω πολλές λίρες ΤουρκίαςΝιπλης παιρνει μονο χαρτονομισματα
Απο επιταγες εχω 3 συρταρια
αμα θες σου δινω να εχεις για προσαναμα