troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.970
- Πόντοι
- 5.506
η καλη περιπτωση ειναι να κοιτας τσιπουρες σαρωνικου....εισαι φιλος...
θες μια καλη αποδοση?
η κακη, στον πατο της φυλης
η καλη περιπτωση ειναι να κοιτας τσιπουρες σαρωνικου....εισαι φιλος...
θες μια καλη αποδοση?
Μονο Jorτετοιο εμπιστευομαι....εσυ εισαι ο ορισμος του κουβα.εισαι φιλος...
θες μια καλη αποδοση?
θα σου απλωσουμε μαρμελαδα ντοματα στην κωλοτρυπιδα και απο πανω μοτζαρελα μπουφαλαΤσιμπουκια θα μου κανετε να ερθω στο πουτσονημα σας για να εχει ενδιαφερον και θα παρετε τις αρχιδαρες μου οπως καθε χρονο....
Παιδια, καθιστε εδω, μιλατε του και στηριξτε τον μην κανει καμια τρελα. Βουλωσε το καρμπυρατερ απο το παπακι και εχει αρχισει να ξεφευγει.
μια που ξεροχυσα σημερα με ματσουκα ( Δήμητρα Ματσούκα - Page 62 - bourdela.com forum ) και μια με μοτσαρελα μπουφαλαμοτζαρελα μπουφαλα
Ω ρε μπουστη, θα σου κανουν και προετοιμασια μην πονεσεις, τι αλλο θες, ΤΙ ΑΛΛΟ
Μην ξεχασεις να βαλεις και στη κωλαρα σου το ποτηρι με τον Τουιτι!!!Ετσι, ετσι, με πουτσες θα ασχολεισαι μηπως πεταχτει καμια στο τρυπιο κωλοσουφριδελι σου
Λολ ρε μαλακες λολ....!!!Βρε ουστ πιρφοροαυνανα....εμεις στηριζουμε μονο ποιοτικα ριαλιτι!!!
Ακακα ειδες;Εσυ παντως δεν κρυβοσουν καθολου Μαξιμε ολα αυτα τα χρονια!!!Μπουστης στα τσοντοσινεμα και μπουστης στραπονιασμενος των πουτανων ησουν παντα!!!Ρε τι αστροπελεκι κρυβοταν τοσο καιρο
Ε, για να το λεει ενα αγαμητο πουστρακι ετσι θα ειναι….Ακακα ειδες;Εσυ παντως δεν κρυβοσουν καθολου Μαξιμε ολα αυτα τα χρονια!!!Μπουστης στα τσοντοσινεμα και μπουστης στραπονιασμενος των πουτανων ησουν παντα!!!
Τσάτνεϊ με μπούφαλα;;; Θα τραβάει τις κωλότριχες του ο Κατάλντο!!!θα σου απλωσουμε μαρμελαδα ντοματα στην κωλοτρυπιδα και απο πανω μοτζαρελα μπουφαλα
σε εχω κάνει μεταγραφη εσενα στο νημα του Love island δεν μπορεις να γραφεις σε αυτο το σκατενιο νημα εδω.Λογικά φέτος θα πρέπει να συμμετάσχουν στο παιχνίδι και πολλοί γύφτοι αυτοί έχουν ειδικότητα στον σκαντζόχοιρο (βλέπε τικ τοκ) κάτι που θα ανεβάσει πολύ την μαγειρική δημιουργία που έλειπε χρόνια από το παιχνίδι.
Θα γράφω και στα δύο τύπε παίζω μπακοτερματοφυλακας.σε εχω κάνει μεταγραφη εσενα στο νημα του Love island δεν μπορεις να γραφεις σε αυτο το σκατενιο νημα εδω.
ηταν ορος στο συμβόλαιο σου
θα σου κρεμασουμε το δελτιο μέλους, ΜΠΑΝ 2χρονο έχει σαν τιμωρίαΘα γράφω και στα δύο τύπε παίζω μπακοτερματοφυλακας.