μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.828
- Πόντοι
- 2.646
Μπομπαινας Μαρτικας. Ολα πουτσα μουνοπανα μπλε.
θέλω νικητή τον χλαμπατσα -Μπομπαινα
η γλίτσα πρέπει να δικαιωθεί και ο διαγωνισμός να ευτελιστει στο έπακρο γιατί αυτό αξίζει σε παραγωγή και κριτές με τα ναυάγια που επιλέγουν στο καστινγκ
Τωρα ποιος γλυφει μωρη χαμουρα;![]()
![]()
![]()
![]()
θα εβαζα τα μέσα να σε κανουν τιμημένο
αλλα είσαι Μοντ![]()
τσιμπησες γαμιολα αμεσωςΤωρα ποιος γλυφει μωρη χαμουρα;![]()
Μονο Ποπαρα θελω...καλο παιδι ο Zero και Ολυμπιακαρα αλλα τι να τον κανουμε;τσιμπησες γαμιολα αμεσως
δεν θα στον ξαναπειράξουμε , δικος σου ειναι , να τον γλυφεις σαν γρανίτα
ζηλιαρα
πως τρωει ρε μαλακα ετσι το γιδι σου , ημαρτον ρε μαλακαΜονο Ποπαρα θελω...καλο παιδι ο Zero και Ολυμπιακαρα αλλα τι να τον κανουμε;![]()
![]()
![]()
Με καυλωσε το αγριμι!!!πως τρωει ρε μαλακα ετσι το γιδι σου , ημαρτον ρε μαλακα
Θα σε πάρει χαμπάρι η γουτσου γούτσου και θα σου πω εγώ καργιολαΜε καυλωσε το αγριμι!!!
Η πλακα ειναι οτι η γουτσου γουτσου δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την Ποπαρα εμφανισιακα....Θα σε πάρει χαμπάρι η γουτσου γούτσου και θα σου πω εγώ καργιολα![]()
![]()
Η πλακα ειναι οτι η γουτσου γουτσου δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την Ποπαρα εμφανισιακα....![]()
ε ναι ρε τυπε , πιο ασχημη απο την Ποπη δεν πρεπει να υπαρχει στο κόσμοΗ πλακα ειναι οτι η γουτσου γουτσου δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με την Ποπαρα εμφανισιακα....![]()
Η Ποπαρα ειναι μουναρα...τελος.ε ναι ρε τυπε , πιο ασχημη απο την Ποπη δεν πρεπει να υπαρχει στο κόσμο
Τι λέει τυπε πως πήγε;![]()
Ολοι εδω να σκουπιδιασουμε τον μετρ της απλυσιας και της αρχιδοτριχας.....
![]()