teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.284
- Πόντοι
- 2.306
Καποιος εστιατορας θα γινει συντομα πλουσιος τυποι?Οπότε θες μαν
Καποιος εστιατορας θα γινει συντομα πλουσιος τυποι?Οπότε θες μαν
Θα φύγω ΠαρασκευήΕδώ θα είσαι αυτές τις μέρες;
Όλους μάγκες τούς έχουμε κάνειΚαποιος εστιατορας θα γινει συντομα πλουσιος τυποι?
Για τριήμερο Πόρτο Γερμενό;Θα φύγω Παρασκευή
Τυπε εγώ δεν είμαι αστός να φεύγω τριήμερο, φεύγω για όλη την εβδομάδαΓια τριήμερο Πόρτο Γερμενό;
Το ξέρω τυπε τότε με το καλό όταν έρθεις σφύρα να πάμε για τσίμπημαΤυπε εγώ δεν είμαι αστός να φεύγω τριήμερο, φεύγω για όλη την εβδομάδα
Πάντως σήμερα το πρωί χτύπησα δύο πεινιρλι περνώντας από την ΠεργάμουΤο ξέρω τυπε τότε με το καλό όταν έρθεις σφύρα να πάμε για τσίμπημα
Και εγώ χτύπησα ένα φεύγοντας για μια δουλεια,τα φαγες και τα δύο μαν;Πάντως σήμερα το πρωί χτύπησα δύο πεινιρλι περνώντας από την Περγάμου
Και τα δύο μαν αλλά νομίζω έχει ρίξει την ποιότηταΚαι εγώ χτύπησα ένα φεύγοντας για μια δουλεια,τα φαγες και τα δύο μαν;
Πέρσυ ήταν καλύτερα,αφετηρία ωραία αλλά μικρά.Και τα δύο μαν αλλά νομίζω έχει ρίξει την ποιότητα
Τυπε άμα τον έχεις παίξει με Πόπη πρέπει να σε καταχωρίσουν ως τιμημένο μέλος του σάιτΠοπαρα μου δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου....θα μας πεθανεις ααααααχχχχχχχ!!!!
Φαντα τυπε κόκκινη για παν ενδεχόμενοΚαμμια γκαζοζα ηπιατε τυποι...να μας ενημερωσετε αμεσα.
Κατευθειαν κοκκινη τυπε;Ουτε καν μπλε;Φαντα τυπε κόκκινη για παν ενδεχόμενο
Είναι πιο δραστική η κόκκινη τυπεΚατευθειαν κοκκινη τυπε;Ουτε καν μπλε;![]()
![]()
![]()
Ναι ρε τυπε αλλα την κοκκινη την εχουμε για τα ανθεκτικα μικροβια...ξεκινας με μπλε και αμα δεν σε πιανει πας κοκκινη.Να κατι τετοιες μαλακιες κανετε και θα αχρηστευτει η κοκκινη απο ανθεκτικα μικροβια....Είναι πιο δραστική η κόκκινη τυπε
Όταν τρως φαγητό έξω είτε καλό είτε κακό είναι το ίδιο με ένα άκαποτο γαμησι οπότε εγώ τυπε δεν το ρισκάρω πάω στα δραστικά κατευθείανΝαι ρε τυπε αλλα την κοκκινη την εχουμε για τα ανθεκτικα μικροβια...ξεκινας με μπλε και αμα δεν σε πιανει πας κοκκινη.Να κατι τετοιες μαλακιες κανετε και θα αχρηστευτει η κοκκινη απο ανθεκτικα μικροβια....
Eτσι τυπε μουΌταν τρως φαγητό έξω είτε καλό είτε κακό είναι το ίδιο με ένα άκαποτο γαμησι οπότε εγώ τυπε δεν το ρισκάρω πάω στα δραστικά κατευθείαν