Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.064
- Πόντοι
- 12.756
Και οι 2 για τον πάτο της Πειραϊκήςδεν ξερω ποια ειναι η χειροτερη η ψευδοφανη η η τυφλοποπη.![]()
Και οι 2 για τον πάτο της Πειραϊκήςδεν ξερω ποια ειναι η χειροτερη η ψευδοφανη η η τυφλοποπη.![]()
δεν ξερω ποια ειναι η χειροτερη η ψευδοφανη η η τυφλοποπη.![]()
τι σου φταιει να μολυνθει ο σαρωνικος.Και οι 2 για τον πάτο της Πειραϊκής
Για την μάπα μέσα στο ασβέστη είναιμλκς τωρα που την εβαλε σε μεγαλο πορτρετο τη τυφλοποπη μου θυμιζει ανγκρυ μπερντ,τι μυτη ειναι αυτη που εχει.![]()
Σιχαμα είσαιΠοπαρα μου αχ μου εχεις παρει τα μυαλα....![]()
Μαλακα αλλαξε το αβαταρ και βαλε ξανα τον Κοσκωτα...τι μαλακια ειναι αυτο το πραγμα;Σιχαμα είσαι
Θατονεβαλω, μέχρι και αυτός είναι πιο όμορφος από την ΠόπηΜαλακα αλλαξε το αβαταρ και βαλε ξανα τον Κοσκωτα...τι μαλακια ειναι αυτο το πραγμα;
φερνει λιγο σε φανη εδω που τα λεμε.Θατονεβαλω, μέχρι και αυτός είναι πιο όμορφος από την Πόπη
Ελα σκατατζη να δουμε το σοου...σκατοψυχος σεφ Μακεδονια Παλας ετοιμος να σκουπιδιασει τα ναυαγια.ο ερωτευμενος τυφλοποντικας μας καλει.
μεγας μαγειρας ο χριστοφορος ουτε σεντονια να αλλαξει δεν προλαβαινει.Ελα σκατατζη να δουμε το σοου...σκατοψυχος σεφ Μακεδονια Παλας ετοιμος να σκουπιδιασει τα ναυαγια.![]()
Τυπε πάρε πίσω το μητσοτακη.. Βρισε μάνες αλλά όχι μητσοτακη, θα πεσει να μας πλακώσει ο ουρανός.Ρε μαμημενοι που ειστε γαμω τον αντιχριστο τον Μητσοτακη;![]()
![]()
![]()
Μην βρίζεις ρε τυπεΡε μαμημενοι που ειστε γαμω τον αντιχριστο τον Μητσοτακη;![]()
![]()
![]()
Καλα με συγχωρεις....τι τσιμπησες μαν;Μην βρίζεις ρε τυπε