Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.411
- Πόντοι
- 6.256
Ουτε ενα onion ring δεν μπορει να φτιαξει ο τεραστιος ποιος θα με κρινει εμενα Γρηγορης.....
Κατσίκι;Πόρτο !!!
ΓερμενοΚατσίκι;
θυμησου το αυτο οταν θα μου ζητας χάρη να σου βρω τραπεζι στον νικητη του μαστερ σεφΤερμα βρωμιαρης το μουνοπανο του Νιπλη.....![]()
Τυπε ο νικητης του μαστερσεφ θα εχει καμμια αυτοκινουμενη καντινα στην καλυτερη…δεν βλεπω τραπεζιαθυμησου το αυτο οταν θα μου ζητας χάρη να σου βρω τραπεζι στον νικητη του μαστερ σεφ![]()
![]()
ετοιμο μαγαζι εχει που κα΄θεταιΤυπε ο νικητης του μαστερσεφ θα εχει καμμια αυτοκινουμενη καντινα στην καλυτερη…δεν βλεπω τραπεζια
Τυπε αφου θα εχεις φαει καμμια 100αρια αρχιδοτριχες βγαινοντας θα φας και μια πετρα στο δοξαπατρι κα θα σε μαζευουν με το κουταλι....ξανασκεψου το.ετοιμο μαγαζι εχει που κα΄θεται![]()
θα ξανανοιξει τις πορτες και το τραπεζι του νιπλη θα ειναι ακομα εκει
Τωρα τετοιο μουνοπανο που εχει βγει στο Μαστερ πιο πολλοι θα ειναι απ εξω να πετανε πετρες αλλα στ αρχιδια μου , θα εχει ηρεμία μεσα
τυπε μην ζηλευεις , θα του πω να σου κανει ενα πακετο και θα στο φερω εξω να το παρεις σπιτιΤυπε αφου θα εχεις φαει καμμια 100αρια αρχιδοτριχες βγαινοντας θα φας και μια πετρα στο δοξαπατρι κα θα σε μαζευουν με το κουταλι....ξανασκεψου το.
Καλα επειδη το πιο πιθανο ειναι να παρει τα αρχιδια μου ο δικος σου θα πω στην Ελλεεινιδα να σου βαλει σε ενα ταπερακι γιουβαρλακια να μην μεινεις νηστικος....τυπε μην ζηλευεις , θα του πω να σου κανει ενα πακετο και θα στο φερω εξω να το παρεις σπιτι