teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.284
- Πόντοι
- 2.306
τυπε μας κανεις και υποφερουμε…απανθρωπο!Άντζελο το σφάζω!!
τυπε μας κανεις και υποφερουμε…απανθρωπο!Άντζελο το σφάζω!!
Ναι ο μουνιςΟ Χελ στ αρχίδια του το νήμα
Τύπος τρώμε λιγο σεβασμόςΤο Ουκρανακι βλεπω να μας χαιρεταει…εχει βαλει μια κουραδα στο πιατο
Παρασυρθηκα τυπε απο την σρχιτεκτονικη του πιατουΝαι ο μουνις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τύπος τρώμε λιγο σεβασμός
Εντάξει τυπεΠαρασυρθηκα τυπε απο την σρχιτεκτονικη του πιατου![]()
Έχουμε και εμεις πρώτο τυπε σιγά τα αυγά.τυπε είχες έκτακτα σημεραΚαλυτερο γαλακτομπουρεκο μακραν στο Πρωτο στη Βαρη....καλυτερη μηλοπιτα στη Μελισσα στο Περιστερι.Ειδικα οποιος ξεροχυνει με μηλοπιτες να παει εκει και θα με θυμηθει....
Δεν ξερω για το δικο σας αλλα εγω οποτε εχω παρει απο Βαρη ειναι μακραν το καλυτερο που εχω φαει....σημερα εχουμε εφημερια ειναι κλειστος ο ζωολογικος.Έχουμε και εμεις πρώτο τυπε σιγά τα αυγά.τυπε είχες έκτακτα σημερα
Και Δραπετσώνα τυπε πολύ καλό φάε καμια φορά και πες μουΔεν ξερω για το δικο σας αλλα εγω οποτε εχω παρει απο Βαρη ειναι μακραν το καλυτερο που εχω φαει....σημερα εχουμε εφημερια ειναι κλειστος ο ζωολογικος.
Τυπε ξαδέρφια είναι όλοι???Και Δραπετσώνα τυπε πολύ καλό φάε καμια φορά και πες μου
Ναι είναι μεγάλο σόι.Τυπε ξαδέρφια είναι όλοι???![]()
Τι πουρε ρε τυπε εδω ο Μπουστης τονεγαμησε τον κακομοιρη τον κοτοπουλο στο ψησιμο...Ένα πουρέ δεν μπόρεσαν να κάνουν τα ναυάγια και θέλουν να γίνουν και σεφ
Εχει κανεις αποψη για γαλακτομπουρεκο απο Δεσποινα? Ειναι δυνατη στις κρεμες.![]()
Γαλακτομπούρεκο, σαραγλάκια και ρυζόγαλο φούρνου στο «Πρώτο» της Δραπετσώνας | LiFO
Επισκεφθήκαμε το ζαχαροπλαστείο του Πειραιά που τιμά τα παραδοσιακά γλυκά.www.lifo.gr
Ναι αλλά ο μπουστης είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοςΤι πουρε ρε τυπε εδω ο Μπουστης τονεγαμησε τον κακομοιρη τον κοτοπουλο στο ψησιμο...
Για σιγουριά πάρε καλύτερα μιλφειΕχει κανεις αποψη για γαλακτομπουρεκο απο Δεσποινα? Ειναι δυνατη στις κρεμες.
Το ουκρανακι μάλλον θα πάρει τον πούλοΑναστασια εχει κανει πιατο σαν τον χαρτη του Βασκο ντε Γκαμα. Κριμα!