Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Λοιπον 9 παρα θα παρω απουσιες....θα σας γαμησω το Ταμτιριρι ετσι και λειπετε.Ξηγηθηκαμε ρε νιαμου;
Βαλε και παρουσια στον Μητσαρα τον τραγιασκαΛοιπον 9 παρα θα παρω απουσιες....θα σας γαμησω το Ταμτιριρι ετσι και λειπετε.Ξηγηθηκαμε ρε νιαμου;
Ποιος ειναι αυτος;Βαλε και παρουσια στον Μητσαρα τον τραγιασκα
Έχει ρε τυπε την Καλλιόπη και γαμω τα μουνια 25 χρονώνεχει κανενα καλο μουνι ρε? ολο κατι χαζογριες ξεδοντιαρες βλεπω
περυσι τουλαχιστον ειχε την λεσβια-μαρια
ο Μπομπενας βρε μαλακα !! ο ΝικητήςΠοιος ειναι αυτος;
Κοιτα κινηση που κανει προς το Ουκρανακι στο 02.28.04Είναι μεγάλος καριολης τυπε!
Ασε μας μωρε μαλακα με τον μπιχλα να πουμε....ο Μπομπενας βρε μαλακα !! ο Νικητής
ψυχακιΈχει ρε τυπε την Καλλιόπη και γαμω τα μουνια 25 χρονών
Τι ψηφοφορια να βαλω ρε τυπε;Ο αλλος ο ανικανος που εφτιαξε το σαιτ δεν ξερει να φτιαξει να μπαινουν ψηφοφοριες αφου ανοιξεις ενα νημα ή να αλλαζεις οποτε θελεις την υπαρχουσα.Ρε νηματοθετη,βαλε μια ψηφοφορια ποιος θα ειναι μαστερ
τωρα που ξεκαθαρισαν τα ναυαγια...
Βαριεσαι,που βαριεσαι..κανε καμμια δουλεια...
Ψυχακι η Ποππαρα ρε μαλακα;ψυχακι
Ενταξει...συχχωρεμενος.Τι ψηφοφορια να βαλω ρε τυπε;Ο αλλος ο ανικανος που εφτιαξε το σαιτ δεν ξερει να φτιαξει να μπαινουν ψηφοφοριες αφου ανοιξεις ενα νημα ή να αλλαζεις οποτε θελεις την υπαρχουσα.
6 μηνες μας ελεγε θα το φτιαξει και καποια στιγμη πεταξε ενα δεν μπορουμε και καθαρισε....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψυχακι η Ποππαρα ρε μαλακα;
Τυπε μου όλοι Εμείς που παρακολουθούμε αυτο το ανυπέρβλητο και εκστασιακο παιχνίδι και ίσως το καλύτερο του πλανήτη είμεθα μερακλήδες!ψυχακι
Εντωμεταξυ αν ηξερα τι λογισμικο χρησιμοποιουν παω στοιχημα οτι θα εβρισκα αμεσα τη λυση...καποιο plugin θα χρειαζεται.Ενταξει...συχχωρεμενος.
απο την φωτο μου φανηκε σχιζα δεν την εχω δει μεσαΨυχακι η Ποππαρα ρε μαλακα;
καυλαψυχακι
Γαμησε τα ρε τυπε...στο παλιο που ηταν αρχαιολογια και ανεβοκατεβαζες ψηφοφοριες οποτε ηθελες και στο καινουριο δεν μπορεις.Αφου μπορεις να γραφεις και απαντησεις παλι καλα...Τυπε, καινουργιο νήμα θέλει κάθε ψηφοφορία και να τη βάζεις παντού και μπορεί να το φτιάξουν μετά
Μια χαρα κοπελιτσα ειναι...παιζει να ειναι το πιο καλο ατομακι εκει μεσα.απο την φωτο μου φανηκε σχιζα δεν την εχω δει μεσα
νορμαλ ειναι? εχει και πολλα μαχαιρια εκει γυρω