cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.473
- Πόντοι
- 3.556
Τυπε το ένα μάτι του βρωμιλου νομίζω είναι γιαλινο.θα το παρει με συνοπτικες ο τραγιασκας και αντε γεια !!
Τυπε το ένα μάτι του βρωμιλου νομίζω είναι γιαλινο.θα το παρει με συνοπτικες ο τραγιασκας και αντε γεια !!
Ο τραγιασκας ειναι τραγικη φιγουρα της ζωης…τον βλεπω να μαγειρευει την κονσερβα και να πεταει το περιεχομενο.θα το παρει με συνοπτικες ο τραγιασκας και αντε γεια !!
Μπορει να μαγειρεψει και αερα κοπανιστο και να κερδίσειΟ τραγιασκας ειναι τραγικη φιγουρα της ζωης…τον βλεπω να μαγειρευει την κονσερβα και να πεταει το περιεχομενο.
Τυπε δεν εχε λεφτα για γυαλινο ματι και εχει βαλει ενα βωλο.Τυπε το ένα μάτι του βρωμιλου νομίζω είναι γιαλινο.
Είναι κοληταρια τυπε με τον Νίκο από το μπιγκ μπραδερ μοιραζόντουσαν το ίδιο χαρτοκουτο Σωκράτους και Σατωβριάνδου γωνίαΤυπος με σκουλαρικι στη μυτη το εχει για προκαλυψη για καμμια ρεουσα μυξα. Σιγουρα θα «κερασει» τους κριτες πριν τελειωσει η θλιβερη παρουσια του στο παιχνιδι.
Άμα είχαμε και ΠΑΣΟΚ θα του το έστελναν το έπαθλο στο σπίτι του με κούριεραμα ειχαμε Συριζα ο τραγιασκας θα ειχε κερδισει μονο στελνοντας την συμμετοχηχωρις καν να παει..
Τωρα αν δεν κερδισει θα φταινε τα κυκλωματα της ΝΔ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!
Πασοκ και ΝΔ μακρια τυπε , θα εβγαινε τελευταιος,μουνοπανα πρασινοφρουροι και ΝδημοκρατεςΆμα είχαμε και ΠΑΣΟΚ θα του το έστελναν το έπαθλο στο σπίτι του με κούριερ
Τυπε το κοριτσι εκανε πασαρελλα Βικτωρια Secret ανετα…Κουκουβάγια Καλλιόπη με γιαλια μπαίνατε τύποι??
ασε ρε ναυαγιο να πουμεΣας γαμαει η Καλλιοπαρα ρε μαλακες!!!
Τραβα εσυ να γλειψεις τις χοντροδακτυλαρες του καραφλα με τις αρχιδοτριχες....μπιχλα!!!ασε ρε ναυαγιο να πουμε
που ειδες την στραβή και καυλωσες
ειδες πελατάκι βρε μουνοπανά να της παρεις τα φραγκα , την θεοστραβηΤραβα εσυ να γλειψεις τις χοντροδακτυλαρες του καραφλα με τις αρχιδοτριχες....μπιχλα!!!