ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.137
- Πόντοι
- 5.006
Κάνουν καλές πίπες έχω μάθει;Κυρίως γεωργιανές τύπε ταλαιπωρημένες αλλά πρόθυμες
Κάνουν καλές πίπες έχω μάθει;Κυρίως γεωργιανές τύπε ταλαιπωρημένες αλλά πρόθυμες
αμα θες να πουλησεις μουρη σε αυτες κανε ενα τετοιο στο σαλόνι ..Κυρίως γεωργιανές τύπε ταλαιπωρημένες αλλά πρόθυμες
Τύπε αυτά τα ξέρουν και θέλουν να τα ξεχάσουν για πάντααμα θες να πουλησεις μουρη σε αυτες κανε ενα τετοιο στο σαλόνι ..
δεν θελει πολλα , σκαφτικά μονο
ασε ρε , ψοφανε για παραδοση αυτες , μολις το δουν θα αρχιζουν να σκυβουν εκει μεσα και εσυ θα εισαι απο πισω τους να τους τον καρφωνεις , τωρα αμα σου πεσει καμία μεσα στο φουρνο δεν γαμιεται , συμβαινουν αυτα, συνεχιζεις με άλληΤύπε αυτά τα ξέρουν και θέλουν να τα ξεχάσουν για πάντα
Αμα χρειαζεσαι ενισχυσεις σφυρα....ρε μαλακα αυτο που γινεται ειναι σκανδαλο
δεν ασχολουμε με καμία που μπαινει , ουτε καν τους γραφω , ολοι οι αλλοι τις βριζουν καυλαντιζουν μαζι τους και αυτες ασχολουντε με Νιπλη !!!
Αυτο επιβεβαιωνει οτι ειναι κλωνοι Αλεξ και επειδη τον σκουπιδιαζω τωρα τελευταια τους εχει ριξει επάνω μου
Τι είχαμε σήμερα χελ;Ξινομουνα 50αρα...ειμαι πολυ ευχαριστημενη με το πιατο που καταφερα να βγαλω.
Πρωτο σχολιο στους κριτες....το ψαρι μου ειναι ωμο.
Ψυξη με τη θερμανση επαθε το μωρακι μου....ειναι ευαισθητουλι.,Χελ το μωρό σου τι έπαθε και φοράει κολάρο σήμερα
Τιποτα τυπε ρεπαραμε σημερις....Τι είχαμε σήμερα χελ;
ετσι ειναι ο ερωταςΕλισαβετ χωρις ανασα αλλεπαληλα τσιμπουκια στον Βελγομαλακα....
Και αυτός θα μουγκρίζει σαν αγριογούρουνοΕλισαβετ χωρις ανασα αλλεπαληλα τσιμπουκια στον Βελγομαλακα....
Φοβάμαι μην πάθει καμία καρδιά τυπε στα μουγκρητα.Και αυτός θα μουγκρίζει σαν αγριογούρουνο
Ετσι ειναι η γυναικεια πουτανια τυπε....ετσι ειναι ο ερωτας
Κανονικά αν είχαν φιλότιμο θα έπρεπε να φύγουν όλοι!!Τι συμβαινει τυποι? Ποιος φευγει/εφυγε/μενει?
Το κολάρο της Πόπης έπρεπε να της το βάλουν πρόσωπο και δύο τρύπες απλά για να βλέπει
Αυτο στη νεα σειρα masterchef bdsm edition.Το κολάρο της Πόπης έπρεπε να της το βάλουν πρόσωπο και δύο τρύπες απλά για να βλέπει