Όλοι πουστηδες είναι .Ο πουστ@ρας ο Χριστόφορος εκδηλώθηκε μετά από πόσα επεισόδια
Άλλοι τω σώματι και άλλοι στην ψυχή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θέλει να καυλώνει τον βλάκα τον Γιάννο.η ελι καθε μερα ντυνεται ξεκωλο.
Όλοι πουστηδες είναι .Ο πουστ@ρας ο Χριστόφορος εκδηλώθηκε μετά από πόσα επεισόδια
Θέλει να καυλώνει τον βλάκα τον Γιάννο.η ελι καθε μερα ντυνεται ξεκωλο.
Θεία 50 ετών ψάχνει για τεκνα τυπεΗ άλλη 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και μου εβαλε μέικ απ και την λουι βιτον ζώνη απο την Αγ. Βάρβαρα για να είναι εξώστη σήμερα
Αλλά νομίζει ότι είναι χρήσιμη και ότι οι άλλοι νοιαζονται για αυτήνΕλπιδα ναυαγιο της ζωης......
Όλα μωρη πουτανα τα πήρες χαμπάριΗ άλλη 1.50 με τα χέρια στην ανάταση και μου εβαλε μέικ απ και την λουι βιτον ζώνη απο την Αγ. Βάρβαρα για να είναι εξώστη σήμερα
διωξε τη πινεζα και παρε τη ποπη.Όλα μωρη πουτανα τα πήρες χαμπάρι
Μαλάκας είσαι που θα πάρω την Σαπφώ Νοταρά , για πέταμα στον Ασπρόπυργο είναι να την βρουν οι γύφτοι να την πάνε ανακύκλωσηδιωξε τη πινεζα και παρε τη ποπη.
Όλα μωρη πουτανα τα πήρες χαμπάρι
Τερμινειτορ και καυλιαρα η Ποπαρα μου!!!Ολους θα τουςνε γαμησει!!!ΟΛΟΥΣ!!!Η ποπαρα έμεινε πάλι θα τη τρώτε στη μάπα
θα σας παρει ο νιπλης στη βιλα αυτη στη θεση της πινεζας εσυ κηπουρος.Τερμινειτορ και καυλιαρα η Ποπαρα μου!!!Ολους θα τουςνε γαμησει!!!ΟΛΟΥΣ!!!