ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.190
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις ρε καργιοληΑντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα κριτες γαμω το στησιμο σας αρκιντια!!!Το καλυτερο πιατο το ειχε η Ποπαρα μου ρε μουνια!!!
Μη βρίζεις ρε καργιοληΑντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα κριτες γαμω το στησιμο σας αρκιντια!!!Το καλυτερο πιατο το ειχε η Ποπαρα μου ρε μουνια!!!
Μέσα έπεσες τυπε..Παναγιωτακη, σε ξεχάσαμε ήδη.
εκτος απο Βελγο Χριστόφορο και Ιταλό οι αλλοι ειναι πουστρακια τυπεο Γληγολης πρέπει να γαμαει τον Μάριο στο σπίτι....δεν εξηγείται διαφορετικά.
αμα της βαλεις ενα κουτσουρο στο στομα σαν το κωλο του Λιλα ειναι , φωτοτυπία ρε πουστη μου , απιστευτοΠως σας γαμησε ετσι η Ποπαρα μου!!!
ΣΚΟΥΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!αμα της βαλεις ενα κουτσουρο στο στομα σαν το κωλο του Λιλα ειναι , φωτοτυπία ρε πουστη μου , απιστευτο
ο σαπιογαμηςευτυχως που γκιφακια βαζει ο μανιμαλ γιατι αν εβαζε ο χελ την ειχαμε γαμησει.
ακομα και αυτοι εχουν ενα ποιντ ο χελ ομως δεν εχει τπτ.ο σαπιογαμης
αυτη την απορια θα εχουμε και για την ποπη.και τώρα ποιος θα γαμαει τον Μάριο???????
Αυτος τυπε....και τώρα ποιος θα γαμαει τον Μάριο???????
σαν κοπτοραπτου απο το Κερατσίνι ειναι , που ο αντρας της ειναι ολη μερα στα καφενεία λιωμα μετα γυρναει σπιτι και την δέρνει και βλεπει τα παιδιά σκιαχτρα που εχει κα΄νει μαζι της και σκεφτεται την αυτοκτονίααυτη την απορια θα εχουμε και για την ποπη.
κατι τετοιες τις πνιγουμε στην ιχθυοσκαλα.σαν κοπτοραπτου απο το Κερατσίνι ειναι , που ο αντρας της ειναι ολη μερα στα καφενεία λιωμα μετα γυρναει σπιτι και την δέρνει και βλεπει τα παιδιά σκιαχτρα που εχει κα΄νει μαζι της και σκεφτεται την αυτοκτονία
σε ενα βοθρατζιδικο θα ταιριαζε το βαφτισμα ποπη.Ξεροχυνω με σκατατζη και καταντια που σκουζουν για την Ποπαρα μου!!!ΠΩΣ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΕΤΣΙ;