Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 6.256
Χαλαρα θα βγει πρωτη η μουναρα....Τυπε τα μαθες? μετά το μαστερσεφ λέει της κάνανε πρόταση για το gntm.
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Χαλαρα θα βγει πρωτη η μουναρα....Τυπε τα μαθες? μετά το μαστερσεφ λέει της κάνανε πρόταση για το gntm.
Ήρεμα ρε μανΜορη άντε γαμησου αρχιδω
παρε τ αρχιδια μου τωρα , δεν εχεις αναγκη τα ξέρεις όλαΠες μας απο τωρα ποιος αποχωρει την επομενη εβδομαδα και ποιοι κερδιζουν τις διαφορες δοκιμασιες....θελουμε σφαιρικη ενημερωση.
Ε μα τη γαμιολα κάνει ναι Μανουρα άνεργη και αρχιδιαΉρεμα ρε μαν
γιατι δεν τον ρωτας ευθεως και το πας λαου λαου,πες ξερεις αν ξεκωλιασανε την ποπη σε παρτουζα στη κουζινα.Πες μας απο τωρα ποιος αποχωρει την επομενη εβδομαδα και ποιοι κερδιζουν τις διαφορες δοκιμασιες....θελουμε σφαιρικη ενημερωση.
Δεν πειραζει θα τα μαθω απο τα σποιλερ που τα μαθαινεις και εσυ στο ιντερνετ....παρε τ αρχιδια μου τωρα , δεν εχεις αναγκη τα ξέρεις όλα
Τυπε μου μεσα στη μοδα το τζιν με τον Μικυ ΜαουςΚαβλα η Ποπαρα μου σημερα!!!![]()
Τυπε αυτο κι αν ειναι σποιλερ…γιατι δεν τον ρωτας ευθεως και το πας λαου λαου,πες ξερεις αν ξεκωλιασανε την ποπη σε παρτουζα στη κουζινα.
χαχαχαχ μαλάκα , μαθε ταΔεν πειραζει θα τα μαθω απο τα σποιλερ που τα μαθαινεις και εσυ στο ιντερνετ....
Ετσι τυπε μου...δεκαετια 90 φοραγε κατι παρομοιο και ενα γκομενετο που ειχα.Τυπε μου μεσα στη μοδα το τζιν με τον Μικυ Μαους![]()
![]()
![]()
![]()
σεναριο επιστημονικης φαντασιας,ποιος τυφλος θα γαμουσε ποπη.Τυπε αυτο κι αν ειναι σποιλερ…
Χαλαρα ο πιο εμετικος εκει μεσα τυπε μου...Βασιλακης Καϊλας στενοχωριεται που τον λενε γλυφτη, τον γλυφτη!
Βαρια κουβεντα τυπε, παρτη πισω!σεναριο επιστημονικης φαντασιας,ποιος τυφλος θα γαμουσε ποπη.![]()