- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 39.002
- Πόντοι
- 42.697
πλην της Πόπης όλες οι υπόλοιπες γυναίκες του διαγωνισμού για τα μπαζα. όχι σαν μαγείρισσες σαν προσωπικότητες . ζηλιαρες κομπλεξικες ανασφαλεις κλαψιαρες πονηρές ύπουλες
Ελισάβετ θεωρω ότι είναι καλή. Και ωραίο τεμάχιο για ένα γρήγορο..πλην της Πόπης όλες οι υπόλοιπες γυναίκες του διαγωνισμού για τα μπαζα. όχι σαν μαγείρισσες σαν προσωπικότητες . ζηλιαρες κομπλεξικες ανασφαλεις κλαψιαρες πονηρές ύπουλες
καλή σιγανοπσπαδια και αυτή....θα εκδηλωθεί αργότερα.Ελισάβετ θεωρω ότι είναι καλή. Και ωραίο τεμάχιο για ένα γρήγορο..
Πεστα ρε φιλε....και μουναρα ετσι;Μην ξεχνιομαστε!πλην της Πόπης όλες οι υπόλοιπες γυναίκες του διαγωνισμού για τα μπαζα. όχι σαν μαγείρισσες σαν προσωπικότητες . ζηλιαρες κομπλεξικες ανασφαλεις κλαψιαρες πονηρές ύπουλες
Καλά μπορεί και να έχεις δίκιο.καλή σιγανοπσπαδια και αυτή....θα εκδηλωθεί αργότερα.
ε ναι και εγώ την γαμουσα! το έχω δηλώσει παλαιότερα. και τη Φανή με το παχύ μουνι θα γαμουσα αλλά δεν θέλω να στενοχωρήσω τον φίλο Hellraiser που είναι καψουρης μαζί τηςΚαλά μπορεί και να έχεις δίκιο.
Τη γαμουσα πάντως, η μόνη που βγάζει γούστα.
Ερώτηση για τα έμπειρα μέλη του σαι. Η μουνάρα Πόπη πόσο θα μπορούσε να την φτάσει την ταρίφα της? Καθώς και οι υπόλοιπεςΠεστα ρε φιλε....και μουναρα ετσι;Μην ξεχνιομαστε!
Ο χελ γουστάρει Φανή?ε ναι και εγώ την γαμουσα! το έχω δηλώσει παλαιότερα. και τη Φανή με το παχύ μουνι θα γαμουσα αλλά δεν θέλω να στενοχωρήσω τον φίλο Hellraiser που είναι καψουρης μαζί της
Ετσι τη γουσταρω τυπε....Ο χελ γουστάρει Φανή?
Απατά την Ποππαρα?
για πολυ ξεσκιμα το καργιολακιΕλισάβετ θεωρω ότι είναι καλή. Και ωραίο τεμάχιο για ένα γρήγορο..
Τυπε δείξε ψυχραιμία !!Ετσι και φυγει η Ποπαρα σημερα θα κανω καμμια τρελα μαλακες!!!
Δεν μπορω τυπε!!!Αν δεν βλεπω το ραμφακι της και δεν ακουω τη καραμουζοφωνη της παθαινω καταθλιψη!!!Τυπε δείξε ψυχραιμία !!
Απλά καμμενος τίποτα άλλοΑυτός ο Μάριος είναι ΑΜΕΑ???