ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.723
- Πόντοι
- 456
:S :S :S
τύπε τι μαγειρεύεις;
:S :S :S
εγώ είμαι σπίτι ρε νιαμου με τρεις τηλεοράσεις και πέντε τραπέζια τσιμπαω... >τι θέλει ο ΑΝΤΖΕΛΟ εκεί μέσα;![]()
απονη ζωη μας πεταξες στου δρομου την ακρη :'( :S :S :SO dr alban από 2 χρόνων ζει και εργάζεται στην Ελλαδα :S :S :S
εγώ είμαι σπίτι ρε νιαμου με τρεις τηλεοράσεις και πέντε τραπέζια τσιμπαω... >![]()
εγώ είμαι σπίτι ρε νιαμου με τρεις τηλεοράσεις και πέντε τραπέζια τσιμπαω... >![]()
τρωει γιαουρτι φραουλα κουλουριασμενος στα ποδια της ελλεινηδας του τυπε....ο λουστρος που στον πεο ειναι παλι?
μαγειρευει στη γούτσου γουτσου :S :S :Sο λουστρος που στον πεο ειναι παλι?
με δαμάσκηνο αδελφέ κάνει και αλλαγές στα φρούτα..τρωει γιαουρτι φραουλα κουλουριασμενος στα ποδια της ελλεινηδας του τυπε....
η ντροπη του αρσενικου ειδους
τρωει γιαουρτι φραουλα κουλουριασμενος στα ποδια της ελλεινηδας του τυπε....
πτυσιμο πατοκορφομαγειρευει στη γούτσου γουτσου :S :S :S
με συκο ρε τυπετρωει γιαουρτι φραουλα κουλουριασμενος στα ποδια της ελλεινηδας του τυπε....
τυπε σαν μελη του σαη μου ακουγονται :S :S :Sρε πουστη ολοι εχουν περασει καρκινους,ατυχηματα,διωγμους,καταποντισμους,τραγωδιες και δραματα και ολοι τους εχουν φτιαξει το γαμημενο πιατο 678 φορες πριν αλλα σημερα ειχαν αγχος και δεν πετυχε!!!!![]()
![]()
![]()
οι τυποι του σαη την εχουν 22 ποντοι μνινιμουμ και πηδανε υπερμουνα κλωνεμε συκο ρε τυπε:S :S :Sτυπε σαν μελη του σαη μου ακουγονται :S :S :S
θα ταν τελειο διδυμο με τζιμπρια δικηγορινααν την περάσουν και αυτή, προβλέπεται να μας ζαλίζουν τ'@ρχίδι@ φέτος :S
θα ταν τελειο διδυμο με τζιμπρια δικηγορινα:S :S :S
γυμανσμενοι,φραγκατοι,μορφωμενοι και πανω απ όλα μετριοφρονες :S :S :Sοι τυποι του σαη την εχουν 22 ποντοι μνινιμουμ και πηδανε υπερμουνα κλωνε