Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.939
- Πόντοι
- 6.256
Ναι, κατι σαν την Ζωη Κωνσταντοπουλου
Τυπε σε κοβω να εμπαινες χωρις να υπαρχει αυριο στη Ζωιτσα... :S :S :S
Ναι, κατι σαν την Ζωη Κωνσταντοπουλου
Τι εχετε παθει ολοι με αυτο το θεμα ρε τύπε?Τυπε σε κοβω να εμπαινες χωρις να υπαρχει αυριο στη Ζωιτσα... :S :S :S
αυτη θα στο λεει 1 φορα το δευτερολεπτο.... :SΤο βασικο προσον μιας ασκουμενης ειναι να λεει μια φραση ανα ωρα
Κι αυτη να ειναι "Μαλιστα κυριε Αλεξανδρε"
τυπε η ρασταβρωμ δεν μπορουσε ουτε αυγο να βρασει κι εφτασε 10αδα :S :S :SΕνταξει οπως το πανε θα σκασει μυτη τσουλακι που θα βρασει ενα αυγο και θα το περασουν γιατι το εβρασε στο σωστο χρονο... :S :S :S
Τυπε σε κοβω να εμπαινες χωρις να υπαρχει αυριο στη Ζωιτσα... :S :S :S
τυπε τα λεγε χυμα εδώ ενώ παρακολουθουσε ο πορδος...τωρα θα ναι σε κανενα υπογειο :S :S :SΤυπος Ιακωβας απο τοτε που εστειλε το καυλετο του στη Βραζιλιανα εξαφανιστηκε απο το νημα... :S :S :S
Τι εχετε παθει ολοι με αυτο το θεμα ρε τύπε?
Παιζει να με εχουν ρωτησει και δεκα φορες εδω μεσα το ιδιο πραγμα.
Τοσο πολυ πιστευετε οτι μου ταιριαζει?
ειχε κανει ψευτικο προφιλ απ το νιμου τυπε και τον παγιδευσε......τυπε τα λεγε χυμα εδώ ενώ παρακολουθουσε ο πορδος...τωρα θα ναι σε κανενα υπογειο :S :S :S
Ναι τυπε ευχαριστω για την info.
Οσο για την photo που θες, παρε ενα αρχιδι. :S :S :S
ετσι παγιδευει τα θυματα του μαλλον :S :S :Sειχε κανει ψευτικο προφιλ απ το νιμου τυπε και τον παγιδευσε......
Τυποι λετε να εκανε το μοιραιο λαθος; :S :S :S
Ποτέ μου δεν θα καταλαβω γιατι βαζουν καποιοι μαϊντανο στην μακαροναδα:S πείνα...
για να λεει μετα ότι εφαγε και σαλατα ρε τυπε :S :S :SΠοτέ μου δεν θα καταλαβω γιατι βαζουν καποιοι μαϊντανο στην μακαροναδα
διαλογος παντως υπηρξε...δεν ειναι να του μιλας του τεντυ... :S :S :SΤυποι λετε να εκανε το μοιραιο λαθος; :S :S :S
Στον πειραιά ξέρουμε τα πάντα.γειτονακι του τρουμπ ο ασχετος με το τηγανητο ρυζοτο :S :S
δειχνει...Στον πειραιά ξέρουμε τα πάντα.