Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
και ποτε θα σφουγγαριζεις ρε κλωναρι?τρεμουν τυπε από την παιχνιδαρα θα ριχνουμε κι ένα μαστερ κλας το Σαββατο και θα γινει χαμος :S :S :S
και ποτε θα σφουγγαριζεις ρε κλωναρι?τρεμουν τυπε από την παιχνιδαρα θα ριχνουμε κι ένα μαστερ κλας το Σαββατο και θα γινει χαμος :S :S :S
ναι τυπε μου.πες του άλλου νου του δικού σου να στρώσει γιατί όχι σε μαρκίζα θα είναι άλλα ούτε σε υπόγειο.. :S :S :Sτρεμουν τυπε από την παιχνιδαρα θα ριχνουμε κι ένα μαστερ κλας το Σαββατο και θα γινει χαμος :S :S :S
μην τον αγχωνεις τυπε μου γιατι τον εχει βαλει η ελλεινιδα του να κανει γενικη το σ/κ... :S :S :Sναι τυπε μου.πες του άλλου νου του δικού σου να στρώσει γιατί όχι σε μαρκίζα θα είναι άλλα ούτε σε υπόγειο.. :S :S :S
τι αλλά τυπε μου; :S τσιμπήσες τίποτα για βραδυνό; :Sμην τον αγχωνεις τυπε μου γιατι τον εχει βαλει η ελλεινιδα του να κανει γενικη το σ/κ... :S :S :S
μια Κυριακη που μενει,οτι προλαβω :S :S :Sκαι ποτε θα σφουγγαριζεις ρε κλωναρι?
τυπε δυσκολο αυτό με το υπογειο,γιατι εχουν κλεισμενο τον Νασο,αμα την σκαπουλαρει βαζουμε ντοντι μεσα :S :S :Sναι τυπε μου.πες του άλλου νου του δικού σου να στρώσει γιατί όχι σε μαρκίζα θα είναι άλλα ούτε σε υπόγειο.. :S :S :S
10 το πρωι ειναι ρε τυπε!!!τι αλλά τυπε μου; :S τσιμπήσες τίποτα για βραδυνό; :S
Αμερικα εισαι ρε κινεζολεγκο ή στο Πεκινο10 το πρωι ειναι ρε τυπε!!!
δεν έχει σημασία η ώρα αλλά το τσίμπημα τυπε μου... :S :S :S10 το πρωι ειναι ρε τυπε!!!
σοφη κουβεντα καλοφαγα τυπε μου :S :S :Sδεν έχει σημασία η ώρα αλλά το τσίμπημα τυπε μου... :S :S :S
πες μας την δραματικη εμπειρια που ειχες,αν θες να το εκμεταλλευτείς πες την στα προκριματικα του μαστερ σεφ να περασεις :S :S :Sδεν ξαναπαω ασια σου εχω πει ρε κλωνε!!
δεν παιζει δραμα..απλα εχω παει περιπου 20 φορες πριν γινει τρεντυ προορισμος(κινα,βιετναμ,ταυλανδη,λαος,καμποτζη,ινδια κτλ)...τοτε ηταν ωραια..τωρα ειναι για τον πουτσο..πες μας την δραματικη εμπειρια που ειχες,αν θες να το εκμεταλλευτείς πες την στα προκριματικα του μαστερ σεφ να περασεις :S :S :S
10 το πρωι ειναι ρε τυπε!!!
Εστειλα τρυφερο μηνυμα στην τυπισσα με το παπαρι μου , και με μπλοκαρε, θα την τρομαξε το μεγεθος. :S :S :S
πας καλα ρε νιμου?εβαλες το κινεζολεγκο διπλα μας?θα μας θερισει ο κοροναϊος :S :S :SΤυπε δοκιμασε να στειλεις τη φωτογραφια χωρις 100χ ζουμ.... :S :S :S
Εστειλα τρυφερο μηνυμα στην τυπισσα με το παπαρι μου , και με μπλοκαρε, θα την τρομαξε το μεγεθος. :S :S :S
εν τω μεταξύ εγώ έμπαινα να δω αν θα πεις έστω ένα ευχαριστώ :S για τον κόπο που έκανα και στην βρήκα (καλά όχι και πολύ κόπο αφού πατώντας το όνομα της που το δίνει στο βίντεο είναι το μόνο προφίλ που εμφανίζεται) αλλά λέμε τώρα... έστω τυπικά...
τεσπα σε συγχωρώ αν στείλεις και σε εμένα φώτο το παπάρι σου
υγ. όσο για το μέγεθος άσε να κρίνω εγώ :S
Ναι τυπε ευχαριστω για την info.
Οσο για την photo που θες, παρε ενα αρχιδι. :S :S :S