ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.531
- Πόντοι
- 5.006
το πήρε ο ύπνος μαν..τι τσίμπημα εχουμε;Έλα τυπε με το ψεκαστικό βγες και ρίξε πολύ δυνατή δόση!
το πήρε ο ύπνος μαν..τι τσίμπημα εχουμε;Έλα τυπε με το ψεκαστικό βγες και ρίξε πολύ δυνατή δόση!
το πήρε ο ύπνος μαν..τι τσίμπημα εχουμε;
ωραιος μαν.κοντοσουβλι σαν σουβλάκια που είναι ωραία 3 κομμάτια γίγας χωριάτικη και πιτουλες καλαμποκισιες..Γκόρντον μπλου τυπε μου, με σπέσιαλ σαλατουλα και κάτι πιτουλες με λαδοριγανη.
μαλλον πουλαει ερωτες στο γκοθοσοβατομπαζο οσο είναι μεσα :-( :S :S :Sπολυ μουνοδουλος αυτος ο σρεκ-μπελος
Μου γαμησες την ψυχολογια τυπε. Με τις πιτουλες με την λαδοριγανη. :SΓκόρντον μπλου τυπε μου, με σπέσιαλ σαλατουλα και κάτι πιτουλες με λαδοριγανη.
Έλα μαν τι είχε το μενού;εμείς μουσακά σπιτικό φέτα και κάτι σαγανακια για σπρώξιμο..
Τελευταίο spoiler
Σειρά αποχώρησης (στην Ντέμη έπεσε μέσα πάντως)...
Ντέμη
Μαριάννα
Μάρλεν
Διονύσης
Γιώργος
Τζον
Δημήτρης
Μαρία
Στην τελική δυάδα για το μεγάλο έπαθλο θα διασταυρώσουν τα μαχαίρια τους ο Σταύρος με τον Σταυρή
Πάντως κούρασε με τους καυγάδες....
Δηλαδή ο μύστης λέει ότι η Μαρία πέταξε έξω τον Μπέλο ;
θα το κλείσουμε το νήμα μάλλον μαν..ο νηματοθετης τα τίναξε τα άλλα νιαμου φύγανε πάμε για κλείσιμο..Ρε νιαμου που ειστε..?
Στα μεζεα του στεατοπυγικου σας υποσυστήματος..?
αδερφε παει ο νηματοθετης να το βγαλει το νημα πλητομενο απο τον ιο μπας και παρει κανα φραγκο και μας απειλει με πμ να μην ποσταρουμε...θα το κλείσουμε το νήμα μάλλον μαν..ο νηματοθετης τα τίναξε τα άλλα νιαμου φύγανε πάμε για κλείσιμο..