Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
κατσε μην βγαλουν καμια νεα παπαρια και της την χαρισουν :-( :S :S :S
Φτου φτου τυπε μη λες τέτοια...
Ξόδεψα 500€ στα πυροτεχνήματα που έριξα :S :S :S
κατσε μην βγαλουν καμια νεα παπαρια και της την χαρισουν :-( :S :S :S
Οτι ορισμενοι προτιματε που εμεινε μεσα ο χοντρος ψευτοβιγκαν διπροσωπος Ντεμης και η χαζοφακλανα Μαριαννα,και οχι η Κατερινα,να το κοιταξετε,κατι δεν παει καλα με την παρτη σας.Κραξτε ελευθερα τωρα...
Ρε τι δηλητηριο οχιας κομπρας διμουτσουνης αυτή η βηγκαναρια παλιοφακλανα…..
αμα φυγει η σοβατισμενη γκοθου θα στησουμε τριημερο γλεντι :S :S :SΦτου φτου τυπε μη λες τέτοια...
Ξόδεψα 500€ στα πυροτεχνήματα που έριξα :S :S :S
περνει καργα φάρμακα μαν.. :SΜεταξύ μας η Κατερίνα, είναι αρκετα εως πολύ καλύτερη μαγείρισσα, απο τα 2 παρτάλια που συνεχίζουν....
Αντικειμενικό αυτό!
Απλά η Κατερίνα έχει θέματα, πολλα θεματα.
ΔΕΝ είναι δυνατόν να κλαίει 37 ετών γυναίκα, μπροστά στην κάμερα με τις ώρες....
γιατι να μην παρει μαζι το σοβα με ποδια,την μπετονιερα,την μουρλεν :S :S :SΜακάρι να είναι η επόμενη κουραδα που θα φύγει
Να σε δω ρε νιμου Κοντιζά ποια άλλη θα σηκώσεις
ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΜΗΤΗ!!!ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ WURZ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΣΟΥ!!!!
Κουρευτηκες ρε νιμου;
Χαιρεσαι που πηρες μερος ρωταει ο Τραχανας τη καριολα!!!Ρε μαλακα Τραχανα αυτος ο ανθρωπος δεν εχει γνωρισει στη ζωη του αγαπη και χαρα....γιαυτο ειναι μια πικροχολη οχια που η μονη της χαρα ειναι να βλεπει τους αλλους να ειναι δυστυχισμενοι.
το γκουρμεδιασες το νημαΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΜΗΤΗ!!!ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ WURZ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΣΟΥ!!!!
αμα φυγει η σοβατισμενη γκοθου θα στησουμε τριημερο γλεντι :S :S :S
Δεν ειπα αυτο ρε τυπε,κι ουτε με πειραξε στα παπαρια μου φυσικα,απλα προσωπικα και συγκριτικα παντα τονιζω οτι θεωρω πιο οκ την κομμωτρια απο τ αλλα δυο τα σουργελα που πανηγυριζαν και γελαγαν που πεταξαν εξω την Κατερινα.2 χαζοχαρουμενες φακλανοκωλες,ρε ουστ σουργελα...Το οτι εσενα σε πειραξε τοσο πολυ που χαρηκαμε με την αποχωρηση της κομμωτριας ειναι πολυ πιο σοβαρη παθηση απο τη δικια μας τυπε... :S :S :S
Όλες τον μπουλογιατι να μην παρει μαζι το σοβα με ποδια,την μπετονιερα,την μουρλεν :S :S :S
ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΓΑΜΗΤΗ!!!ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΕΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ WURZ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΣΟΥ!!!!
αμα φυγει η σοβατισμενη γκοθου θα στησουμε τριημερο γλεντι :S :S :S
Γλεντι στην Πλατεια Συνταγματος, με αφθονη προβατινα και βαρελισια μπυρα..!