AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.344
- Πόντοι
- 4.546
Φίλε 16 χρόνια σχολείο :S :S :S
Τα έλεγε ο μακαρίτης, αλλά ποιος τον άκουγε τυπε μου....
Φίλε 16 χρόνια σχολείο :S :S :S
κανε επικυψη, βαλε τον αντιχειρα στον κωλο σου και βηξεΜήπως είναι από την στεναχωρια μου που δεν βλέπω τον θρύλο αυτό τον καιρό και με έπιασε το στομάχι?
Έχουμε κανένα ψυχολόγο στο σαη ή να πάρω κατευθείαν χάπι?
Μηπως επαθες κριση πανικου με την εισηγηση για υποβιβασμο του γαυρου τυπε; :-Μήπως είναι από την στεναχωρια μου που δεν βλέπω τον θρύλο αυτό τον καιρό και με έπιασε το στομάχι?
Μήπως είναι από την στεναχωρια μου που δεν βλέπω τον θρύλο αυτό τον καιρό και με έπιασε το στομάχι?
Μήπως είναι από την στεναχωρια μου που δεν βλέπω τον θρύλο αυτό τον καιρό και με έπιασε το στομάχι?
ειναι μουνοπανα ολοι ρε στο ειπα...Σαν να νοιωθω καλύτερα τώρα!
Πάντως ρε φίλε τρουμπ κατευθείαν στα χάπια με ρίξανε οι άλλοι οι μπουστηδες εδώ μέσα... Εγώ έχω να πάρω χάπι 10 χρόνια να πούμε... Αντί να μου δώσουν καμια συμβουλή φυσική για το πρόβλημα μου, αμεσως στα φάρμακα με ρίξανε.. :S
Ο ψυχολόγος τύπε θα σε χειροτερέψει
Από γαμησι πως πας; Ρίχνεις φουλ;
Σαν να νοιωθω καλύτερα τώρα!
Πάντως ρε φίλε τρουμπ κατευθείαν στα χάπια με ρίξανε οι άλλοι οι μπουστηδες εδώ μέσα... Εγώ έχω να πάρω χάπι 10 χρόνια να πούμε... Αντί να μου δώσουν καμια συμβουλή φυσική για το πρόβλημα μου, αμεσως στα φάρμακα με ρίξανε.. :S
ειναι μουνοπανα ολοι ρε στο ειπα...
γεια σας
μπορω να συμμετεχω σε αυτο το θεμα??
δεν εχω δει ποτε το παιχνιδι
:S
Έχω την γυναίκα μου... Γκόμενές όλες στον πάγο λόγω κορόνας.. :'(
Η μαστίχα Χίου βοηθάει στις καούρες?
Η μαστίχα Χίου βοηθάει στις καούρες?
oλοι αδελφέ;ειναι μουνοπανα ολοι ρε στο ειπα...
Έχουμε κανένα ψυχολόγο στο σαη ή να βάλω κατευθείαν θηλειά?
Σαν να νοιωθω καλύτερα τώρα!
Τοσιαξα.Έχω την γυναίκα μου... Γκόμενές όλες στον πάγο λόγω κορόνας.. :'(
Τοσιαξα.
Έχω την γυναίκα μου... Γκόμενές όλες στον πάγο λόγω κορόνας.. :'(