Μια περιληψη του προφιλ μερικων απο εκει μεσα απο το λιγο που εχω δει φετος:
Βαρθαλιτης: ΔΑΠιτης μπουχεσας και καραγκιοζακος. Ελπιζω να μην την εχει δει και ωραιος μονο γιατι τοτε ξεπερναει τα ορια του γραφικου. Πολυ πιθανον να ειναι σκατοσπρωχτης βεβαια ετσι οπως κλαιγανε σαν αδερφες ολοι μαζι οταν εφυγε ενας μαλακας απο την παρεα του πριν μερικες βδομαδες. Απο το ποσο σοβαρα το εχει παρει δειχνει οτι νομιζει οτι με την μαγειρικη θα θεραπευσει τον καρκινο πιθανοτατα.
Δημητρης: H ντροπη του ανδρικου φυλου. Δεν εχω δει τις προηγουμενες σελιδες αλλα φανταζομαι εχουν ειπωθει. Ελπιζω να αφιερωσει λιγες γραμμες ο Σαββιδης για αυτον αν δε το εχει κανει ακομα. Νομιζω πως ειλικρινα θα προτιμουσα ο γιος μου να ηταν γκεη παρα σαν αυτον.
Σταυρος: O τυπος ειναι Κυπριος οποτε σταματαει εκει η κουβεντα.
Τζον: Εχω την εντυπωση οτι εχει καποια μορφη εγκεφαλικης βλαβης (οχι βαρια) οποτε επειδη δεν ειναι αστειο, δε γραφω κατι για αυτον.
Μαρια: Παραδοξως με εκνευριζει λιγοτερο απο οτι τον περισσοτερο κοσμο, επειδη αναγνωριζω οτι ειναι στη φυση της να κανει οπως κανει. Οταν εχει βρει εναν μαλακα που παιζει να τον βαζει να την καθαριζει με τη γλωσσα μετα το χεσιμο, λογικο ειναι να ειναι ετσι. Δραμα, τσιριδες, κλαματα, κατινιες δεν ειναι και να τρελαινεσαι οταν τα βλεπεις απο μια γυναικα αφου δεν υπαρχει κανεις να τη βαλει στη θεση της.
Κατερινα: Την τελευταια φορα που εφαγε πουτσα ο Σοιμπλε πρεπει να περπαταγε ακομα κι αυτην απο κανεναν τριτοκοσμικο μεταναστη σε γερμανικο γκετο που αραζε.
Οι υπολοιποι ειναι αδιαφοροι, δεν αξιζουν σχολια.