Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.165
- Πόντοι
- 6.256
ρε το μλκ κοιμάται ορθιος
Ποιον ειπες ρε;Ρε;
ρε το μλκ κοιμάται ορθιος
Τυπε κομμώτρια γαμουσα, γκοθου ούτε πίπα.Μια χαρα πηραν τα αρχιδια μου καριολα κομμωτρια και κοντοχοντρη γκοθου...
Γκοθού εβαλε την κάρτα στον κώλο της. Τσάμπα την σπατάλησε
Σιχαμενη κομμωτρια ΔΕΝ σταματάει να χυνει δηλητηριο…
Ξεραστε ελευθερα!
σιχαμενο σοβατισμενο υπεροπτικο διποδο κατηγορει ολους τους υπολοιπους για υποκρισια κλπ ουστ μωρη
μορη γαμιολα κομμώτρια που σε γαμανε η σκύλοι πουτανα ξεκολιαρα...
Αστο τυπε,τον τιτλο της σιχαμενης που θαβει τους παντες τον εχει κερδισει εδω και καιρο η σοβαντισμενη κοντοχοντρη κομπλεξικια γκοθου που το παιζει και γκομενα...Ψωνισμενο τσουλακι...Σιχαμενη κομμωτρια ΔΕΝ σταματάει να χυνει δηλητηριο…
Ξεραστε ελευθερα!
θα μπορουσε να προσγειωσει όμως 5-6 αεροπλανα στο κωλο αεροδρομιο που εχει :S :S :SΨετικη βλεφαριδα 2 μετρα,σοβας 10εκ παχος στη φατσα,μποι ενα μιλκο και κατι με μια κωλαθρα αεροπλανοφορο...και αυτο το μπαζο εχει ενα υφακι διμετρης υπερμουναρας που εχει ολο το κοσμο στο μουνι της.
εχεις τσιμπηθει αγρια μου φαινεται τυπε.....Ψετικη βλεφαριδα 2 μετρα,σοβας 10εκ παχος στη φατσα,μποι ενα μιλκο και κατι με μια κωλαθρα αεροπλανοφορο...και αυτο το μπαζο εχει ενα υφακι διμετρης υπερμουναρας που εχει ολο το κοσμο στο μουνι της.
μορη γαμιολα κομμώτρια που σε γαμανε η σκύλοι πουτανα ξεκολιαρα...
Ψετικη βλεφαριδα 2 μετρα,σοβας 10εκ παχος στη φατσα,μποι ενα μιλκο και κατι με μια κωλαθρα αεροπλανοφορο...και αυτο το μπαζο εχει ενα υφακι διμετρης υπερμουναρας που εχει ολο το κοσμο στο μουνι της.
τωρα καταλαβαινεται οτι η πραγματικη μουναρα εκει μεσα ηταν η φωτεινουλα.Ψετικη βλεφαριδα 2 μετρα,σοβας 10εκ παχος στη φατσα,μποι ενα μιλκο και κατι με μια κωλαθρα αεροπλανοφορο...και αυτο το μπαζο εχει ενα υφακι διμετρης υπερμουναρας που εχει ολο το κοσμο στο μουνι της.
τωρα καταλαβαινεται οτι η πραγματικη μουναρα εκει μεσα ηταν η φωτεινουλα.
τωρα καταλαβαινεται οτι η πραγματικη μουναρα εκει μεσα ηταν η φωτεινουλα.
χοντρο....τωρα καταλαβαινεται οτι η πραγματικη μουναρα εκει μεσα ηταν η φωτεινουλα.
εχεις τσιμπηθει αγρια μου φαινεται τυπε.....
επειδη σε ξεσκεπασα τυπε...? για το ποιος θα μπει θα ψηφισει ο εξωστης ? Θυμασαι ρε νιμου...?Πας για διαγραφη ρε νιμου...
εγω φιλε υδραυλικε σε στηριζω..στην καραντινα ολα επιτρεπονται :Sτωρα καταλαβαινεται οτι η πραγματικη μουναρα εκει μεσα ηταν η φωτεινουλα.
επειδη σε ξεσκεπασα τυπε...?