mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
θέλει τον Φιοννα του για να στρώσει!Χαζοχαρουμενος μπουστης πεταξε ωμο τονο σε ενα πιατο,ξερασε απο πανω του και ειναι ετοιμος να παρει ποδια... :S :S :S
θέλει τον Φιοννα του για να στρώσει!Χαζοχαρουμενος μπουστης πεταξε ωμο τονο σε ενα πιατο,ξερασε απο πανω του και ειναι ετοιμος να παρει ποδια... :S :S :S
σαλονικιος ειναι αν ηταν 100 κιλα παραπανω θα υποψιαζομασταν ποιος θα μπορουσε να ειναι. :S :S :SΡε μαλακες τι ΛΑΔΑΚΗΣ ειναι αυτος ο Τζορνταν!!!!
μπράβο μαν άσε το χελ να λέει μαλακίες, και εγώ λίγο κατσικάκι έφαγα σήμερα με λίγο κοντοσούβλι και λιγο κοκορετσακι..Και εγώ τυπε μου, όλο το κοντοσούβλι που είχε μείνει και έφαγα σήμερα το απόγευμα...
Ποδολαγνος η κάποιος από το νήμα του τυπε.ποιο μελος ειναι :S :S :S
Τυπε πονεσαν τα ματάκια μας σήμερα με αυτά που βλέπουμε..Παραλιας θα ειχε φυγει με κλωτσιες αν ημουν κριτης....καλα τα λεει το κοντοχοντρο καριολακι.
οτι περισευει στη γειτοννια στο φέρνουν?μπράβο μαν άσε το χελ να λέει μαλακίες, και εγώ λίγο κατσικάκι έφαγα σήμερα με λίγο κοντοσούβλι και λιγο κοκορετσακι..
το δίνω στους άστεγους ρε τρομπα στο λιμάνι έχει καργα..οτι περισευει στη γειτοννια στο φέρνουν?
Τι χυμαδιο ειναι τουτος ρε.....
μπράβο μαν άσε το χελ να λέει μαλακίες, και εγώ λίγο κατσικάκι έφαγα σήμερα με λίγο κοντοσούβλι και λιγο κοκορετσακι..
εδω εχουμε δικα μας παιδια και δεν τα στηριζεις ντροπή σου. :S :S :Sτο δίνω στους άστεγους ρε τρομπα στο λιμάνι έχει καργα..
δίνω ρε όπου μπορώ.. κοσμιδη είσαι; η μπάρμπα Σταύρο.εδω εχουμε δικα μας παιδια και δεν τα στηριζεις ντροπή σου. :S :S :S
στο πρωτο περιμενω να βγει φρεσκο πραγμα.δίνω ρε όπου μπορώ.. κοσμιδη είσαι; η μπάρμπα Σταύρο.