dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
για τον νικ1410 λες τυπε...?Αυτο το κοντροχοντρο καριολακι με τη σοβατισμενη φατσα ειναι για βρωμοξυλο και χεσιμο στη μαπα...![]()
για τον νικ1410 λες τυπε...?Αυτο το κοντροχοντρο καριολακι με τη σοβατισμενη φατσα ειναι για βρωμοξυλο και χεσιμο στη μαπα...![]()
Πωπω ρε μαλακες τι ναυαγιλα ειναι αυτη ρε;Εχω ξερασει ολα τα προβιοτικα γιαουρτια!![]()
![]()
![]()
τύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
![]()
τύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
![]()
τα πρωτα που θ ανοιξουν... βαστα γερατύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
![]()
Απο τα πρωτα που θα ανοιξουνε τυπε...τι να το κανεις ομως;Θα πεσουν ολοι μαζι για κουρεμα....προβλεπομενος χρονος ραντεβου 2 μηνες και βαλε!!!
Παιδιά έχω πελωρια ανάγκη να τον παίξω με τον κωλο της κοντής..που είναι η φώτο που είχε βάλει ο ανώμαλος ο τζεικομπ?
υγ : που φτάσαμε ρε πουστη μου, να τον παίζουμε με το χομπιτ... Γαμω τον κορονοιο και το κέρατο μου το τραγιο. .. :S
Αν δεν είχαμε όλοι μας εδώ υψηλή μόρφωση και ανώτατο πνευματικό επίπεδο θα έλεγα ότι είμαστε και εμείς ναυάγια που τους βλέπουμε :S :S :S
τακη, εγω σ αυτο το επιπεδο ημουν και προ κορωνοιου...υγ : που φτάσαμε ρε πουστη μου, να τον παίζουμε με το χομπιτ... Γαμω τον κορονοιο και το κέρατο μου το τραγιο. .. :S
Πες την αληθεια ρε Τακη...με τα μασταρια της Γουρουνας με τα ψευτικα αυτια γατας τον παιζεις. :S :S :S
Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο χάλι του αλεξ..![]()
Πωωωωω αηδια....![]()
![]()
![]()
οχι ρε μαλακα,γιατι?Εχουμε 1 μηνα καραντινα ακομα μπροστα μας τυπε... :S :S :S