dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
για τον νικ1410 λες τυπε...?Αυτο το κοντροχοντρο καριολακι με τη σοβατισμενη φατσα ειναι για βρωμοξυλο και χεσιμο στη μαπα...
για τον νικ1410 λες τυπε...?Αυτο το κοντροχοντρο καριολακι με τη σοβατισμενη φατσα ειναι για βρωμοξυλο και χεσιμο στη μαπα...
Πωπω ρε μαλακες τι ναυαγιλα ειναι αυτη ρε;Εχω ξερασει ολα τα προβιοτικα γιαουρτια!
τύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
τύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
τα πρωτα που θ ανοιξουν... βαστα γερατύποι είπανε τίποτα για τα κουρεία; κοντεύουμε να γίνουμε σαν τον burzum
Απο τα πρωτα που θα ανοιξουνε τυπε...τι να το κανεις ομως;Θα πεσουν ολοι μαζι για κουρεμα....προβλεπομενος χρονος ραντεβου 2 μηνες και βαλε!!!
Παιδιά έχω πελωρια ανάγκη να τον παίξω με τον κωλο της κοντής..που είναι η φώτο που είχε βάλει ο ανώμαλος ο τζεικομπ?
υγ : που φτάσαμε ρε πουστη μου, να τον παίζουμε με το χομπιτ... Γαμω τον κορονοιο και το κέρατο μου το τραγιο. .. :S
Αν δεν είχαμε όλοι μας εδώ υψηλή μόρφωση και ανώτατο πνευματικό επίπεδο θα έλεγα ότι είμαστε και εμείς ναυάγια που τους βλέπουμε :S :S :S
τακη, εγω σ αυτο το επιπεδο ημουν και προ κορωνοιου...υγ : που φτάσαμε ρε πουστη μου, να τον παίζουμε με το χομπιτ... Γαμω τον κορονοιο και το κέρατο μου το τραγιο. .. :S
Πες την αληθεια ρε Τακη...με τα μασταρια της Γουρουνας με τα ψευτικα αυτια γατας τον παιζεις. :S :S :S
Ευτυχώς δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο χάλι του αλεξ..
Πωωωωω αηδια....
Πωωωωω αηδια....
οχι ρε μαλακα,γιατι?Εχουμε 1 μηνα καραντινα ακομα μπροστα μας τυπε... :S :S :S