st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.455
- Πόντοι
- 366
με την μπαλοτινα του αυτια, μ εχουν ζωσει τα φιδια... ειναι πολλα τα λεφτα τυπε, αλλα ελπιζω...Κατσε μην γινει η εκπληξη τυπε μου, ασσος ημιχρονιο, ντιπλο τελικο…
με την μπαλοτινα του αυτια, μ εχουν ζωσει τα φιδια... ειναι πολλα τα λεφτα τυπε, αλλα ελπιζω...Κατσε μην γινει η εκπληξη τυπε μου, ασσος ημιχρονιο, ντιπλο τελικο…
σε νιωθω και εμενα ετσι μου λενε ολες οτι ειμαι μεσα στα σκατα αλλα που να ξερουν τι φραγκα εχουν τα σκατα. :S :S :SΜε επεισε επιστημονικα...."αφου εισαι ολη μερα στο βρωμονοσοκομειο με τα ψοφημια ρε μικροβιομαγνητη!". :S :S :S
Αλλαξες επαγγελματικό προσανατολισμό;σε νιωθω και εμενα ετσι μου λενε ολες οτι ειμαι μεσα στα σκατα αλλα που να ξερουν τι φραγκα εχουν τα σκατα. :S :S :S
πολυτεχνιτης και το πρωι συντονιζω την κυκλοφορια στα φαναρια. :SΑλλαξες επαγγελματικό προσανατολισμό;
Aπο ηλεκτρολόγος έγινες βοθρατζής; :S
σε νιωθω και εμενα ετσι μου λενε ολες οτι ειμαι μεσα στα σκατα αλλα που να ξερουν τι φραγκα εχουν τα σκατα. :S :S :S
Παραθέτω με κάθε επιφύλαξη
« Ωστόσο, ο παίκτης που θα δούμε την Δευτέρα του Πάσχα να φεύγει από το reality μαγειρικής, επιστρέφει ξανά μαζί με άλλους τρεις που έχουν φύγει.
Και μάλιστα επιστρέφει με άγριες διαθέσεις...»
Τυπε αν δεν λερωθεις λεφτα δεν βγαζεις... :S :S :S
Σκατά τα έκανεςπολυτεχνιτης και το πρωι συντονιζω την κυκλοφορια στα φαναρια. :S
τυπε κανε κατι με τα κριαρια στις τρελες αστειες φωτο...... :-(Σκατά τα έκανες
Tί έγινε;τυπε κανε κατι με τα κριαρια στις τρελες αστειες φωτο...... :-(
εχεις π.μTί έγινε;
και συ κωδικο ζητιανευεις?εχεις π.μ
Ετοιμη να τον ρουφηξει :S :S :S