Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.158
- Πόντοι
- 6.256
δεν εχει λαικ μπατον στο νημα :S :S :S
Ειναι σοβαρο το νημα τυπε γιαυτο...αμα ειχε λαικ θα ηταν κανενος νταβατζακου της πλακας τυπου Ettore. :S :S :S
δεν εχει λαικ μπατον στο νημα :S :S :S
όχι,την Μαρια τη Σαλονικια,μις καμαρα 2019 :S :S :Sτον Βαθραλιτη λες ρε νιμου...? :S
Σκάσε ΜΠΟΥΣΤΗΑγορίνα, γιατί μου μιλάς έτσι;
μολις εριξα 10 χηνες τυπε.... ο,τι παιρνεις καλο ειναι1,05 τυπε μου, ουτε φυλακοβιοι ΔΕΝ το ριχνουν…
Δεν σε γαμαω ντοκτορ....θα σου στειλω τον παναη7....Που είσαι πουστΑλέκο, χρόνια πολλά!!!
γιατι βαζει το ρε στο τελος ο σαμουελ :S :S :Sπως τα καταφερε και εχει κανει τοσους εχθρους σημερα ο ετορε?
Κάνε δώρο μια συνδρομή ρε τενεκέ στον άνθρωπο....πού πατάμε like εδώ;
εικαζω οτι ειναι μπλοφα τυπε.... σεφ ιωαννιδη σε σερφερ ταμτακο τα λεει... παραγωγη να μας παραπλανησει θελει αφου...Στάνταρ γκιωργκος αφού
Θα του κάνω, πες του να μου στείλει μια διεύθυνση email γιατί είναι μαλακας και δεν καταλαβαίνει...
Σκάσε ΜΠΟΥΣΤΗ
λαθος νημα λαθος νικ,τον τιτλο του μπουστη εχει κερδισει επαξια ο νικ482938 ντισεπτικονολατρης :S :S :S
αφηνω τροφη για σκεψη,να το δει κι ο ντοντι που μαλλον το χασε το σοουΕγραψε ιστορια και αυτη η ατακα μου τυπε...πρεπει να τις εκδωσω καποια στιγμη. :S :S :S
λαθος νημα λαθος νικ,τον τιτλο του μπουστη εχει κερδισει επαξια ο νικ482938 ντισεπτικονολατρης :S :S :S
εικαζω οτι ειναι μπλοφα τυπε.... σεφ ιωαννιδη σε σερφερ ταμτακο τα λεει... παραγωγη να μας παραπλανησει θελει αφου...
η φωτο με ντισεπτικο τραβελο γαμησεΕγραψε ιστορια και αυτη η ατακα μου τυπε...πρεπει να τις εκδωσω καποια στιγμη. :S :S :S