troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.684
- Πόντοι
- 5.506
ΣΚΑΣΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
ΣΚΑΣΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!
Τυπε το εχω πει απο την αρχη οτι αυτοι οι δυο ειναι για τελικο...ειναι και τα πιο σοβαρα ατομα εκει μεσα.
Εχω παθει πλακα με την γκαβλιαρα τυπε....τον παιζω στην ΜΕΘ για παρτη της..... :S :S :S....εγλυφες κλειτοριδι κομμωτριας...?τι θα γινει νιμου,θα ποσταρεις κάθε μηνα :S :S :S μια φορα το χρονο φτανει :S :S :S
Εχω παθει πλακα με την γκαβλιαρα τυπε....τον παιζω στην ΜΕΘ για παρτη της..... :S :S :S....εγλυφες κλειτοριδι κομμωτριας...?
Λογω κορωνοιου και εγκλεισμου και λογω του υπολοιπου σκουπιδαριου της τηλεορασης ψιλοχαζευω και εγω. Θελω να κανω μια ερωτηση...οταν λενε ξεκιναει ο χρονος γιατι πεφτει το πρωτο λεπτο? δεν τους τρωει ενα λεπτο ετσι?
καλυτερα να ετρωγα ενα πογκολινοΕχω παθει πλακα με την γκαβλιαρα τυπε....τον παιζω στην ΜΕΘ για παρτη της..... :S :S :S....εγλυφες κλειτοριδι κομμωτριας...?
οχι ρε τυπε μην το κανεις αυτο.....θα αρχισουν τα επιστημονικα τους τωρα τα παρταλια
ξερεις ποσα κουιζ λυνουν καθε μερα?
Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά εδώ
Συμφωνώ και ο βλάκας ο ευνούχος αν δεν κόλλαγε στη σουπιά καλος μάγειρας και σοβαρός είναι
οχι ρε τυπε μην το κανεις αυτο.....θα αρχισουν τα επιστημονικα τους τωρα τα παρταλια
ξερεις ποσα κουιζ λυνουν καθε μερα?
Με δεσανε τυπε γιατι ειχα εξανληθει....χρονια πολλα κ το νου σου στους κλωνογυφτους.....Μπρουμυτα το παιζεις ρε τυπε;Τι σκατα εκανες τρυπα στο κρεβατι; :S :S :S
Κάτι άλλο πρέπει να βάλουμε τυπε μουΧρονια πολλα τυπε μου...η κοπελα στο αβαταρ σφηνωσε στο πλυντηριο;Να βαλουμε κανα χερι; :S :S :S
Με δεσανε τυπε γιατι ειχα εξανληθει....χρονια πολλα κ το νου σου στους κλωνογυφτους.....
θα τα πουμε στο δικαστηριο...ΣΚΑΣΕ ΝΤΕΝΕΚΕ!!!
τι κληρονομησες ρε νιμου.....?καλυτερα να ετρωγα ενα πογκολινο
καλυτερα να ετρωγα ενα πογκολινο
Χρονια πολλα τυπε μου...η κοπελα στο αβαταρ σφηνωσε στο πλυντηριο;Να βαλουμε κανα χερι; :S :S :S
καλα λες....γραφτους στ αρχιδια σου.....Ποιους απο ολους τυπε μου;Ειναι τοσο πολλοι... :S :S :S
τεραστια περιουσια τυπε...θα σας φτιαξω ολουςτι κληρονομησες ρε νιμου.....?
καλα λες....γραφτους στ αρχιδια σου.....