dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
Σε στηριξα τυφωνα της Μανδρας και λαιλαπα των Βλαχικων.....Χαιρετώ τους γνήσιους καριοληδες
Σε στηριξα τυφωνα της Μανδρας και λαιλαπα των Βλαχικων.....Χαιρετώ τους γνήσιους καριοληδες
Σε στηριξα τυφωνα της Μανδρας και λαιλαπα των Βλαχικων.....
:S :S :Sκαι τους κλώνους επίσης... :S :S :S
:S :S :S:S :S :S
Εγω λέω να βάλεις ψηφοφορία αν θα συγχωνευτεί το νήμα μα κάποιο παλιότερο :S :S :SΜπηκε νεα ψοφοφορια...λετε και εσεις ιδεες οχι μονο εγω. :S :S :S
ρε νιμου προφυλαχτηρα πηρες το πτυχιο ή αρχιδια...? :S :S :SΕγω λέω να βάλεις ψηφοφορία αν θα συγχωνευτεί το νήμα μα κάποιο παλιότερο :S :S :S
Εγω λέω να βάλεις ψηφοφορία αν θα συγχωνευτεί το νήμα μα κάποιο παλιότερο :S :S :S
Αρχιδια :S :S :Sρε νιμου προφυλαχτηρα πηρες το πτυχιο ή αρχιδια...? :S :S :S
Ε τότε ελπίζω να μην συγχωνευσουν και τα 3 master chef στο 1 :S :S :SΕιμαι καλυμενος τυπε και το περυσινο εγω το ειχα ανοιξει...
Ε τότε ελπίζω να μην συγχωνευσουν και τα 3 master chef στο 1 :S :S :S
:S :S :SΑρχιδια :S :S :S
Στο Μαστερ Σεφ 4 θα γινει αυτο τυπε...και δωρο μια κοκα κολα 1.5 λιτρο! :S :S :S
:S :S :S:S :S :S
σορυ ρε μαγκες μια μικρη παρεμβασουλα!!
Εχει δει κανεις το original Masterchef? Ρωτω γιατι το ελληνικο ουδεμια σχεση εχει με αυτο. Εννοω οτι το κονσεπτ του original ειναι να διαγωνιζονται εντελως ερασιτεχνες μαγειρες! Οχι αποφοιτοι σχολων και εν δυναμη ετοιμοι chef! Στο ελληνικο βαζουν ενα δυο ερασειτεχνες και μετα τους λενε φτιαχτε μου αφρο απο ρεβυθια με κουλι απο μανγκο και κροστινια απο φαγοπυρο σε λαδι απο ηλιοσπορο πανω σε φιλετο μαγιατικου ψημεμο σε σουβι!!! Ελα ρε μαλακα αυτο ηταν ολο!! Κατσε ενα λεπτο τοχω!!! Βεβαια εδω το εχουν κανει κατι σαν Big brother με μαγειρικη!
τι έγινε μαν :S :S :S τι χαμπαρια;Τύπε γνωστά και σωστά όσα λες αλλά μην ξεχνάς ότι άλλο η Αμερική με τα 300 εκ πληθυσμό και άλλο το Ελλαντα...
Εδώ στο μεροκάματο του τρόμου τύπε...τα νέα σου. :S :S :Sτι έγινε μαν :S :S :S τι χαμπαρια;
δουλειά μαν τώρα σχολαμε πάμε σπίτι για τσίμπημα και ξεκούραση γυναίκα κτλ... :S :S :SΕδώ στο μεροκάματο του τρόμου τύπε...τα νέα σου. :S :S :S
ακριβως ομως φιλε, εδω ειμαστε δεκα αλλα τουλαχιστον οι μισοι ξερουμε να μαγειρευουμε, εκει τους δειχνεις την κουζινα και αυτοι κοιτανε τα πλακακια!!! (εξ ιδιας πειρας μιλω) Μπορουμε να το κανουμε σωστα απλα το παμε μετο τι νομιζουμε οτι θα εχει ακροαματικοτητα! Παπαριες! (αποψη μου) Βαλε εκει μεσα 2-3 κυριουλες να μαγειρευουν και κανενα τεκνο μαζι να ξερει να μαγειρευει βαλε κι τιποτα κοπελιτσες τσαχπινες και να δεις ακροαματικοτητα!!! Ολο απο σχολες και ετοιμοι μαγειρες ? Ας το ελεγαν GREECE NEXT TOP CHEF!Τύπε γνωστά και σωστά όσα λες αλλά μην ξεχνάς ότι άλλο η Αμερική με τα 300 εκ πληθυσμό και άλλο το Ελλαντα...