Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.165
- Πόντοι
- 6.256
Μαλλον θα προτιμουσε την γλωσσα τυπε, γιατι εδω και πεντε χρονια κανει την δουλεια της μονο με την "γλωσσα".
Α στα διαλα το εκανα εικονα στο μυαλο μου....
Μαλλον θα προτιμουσε την γλωσσα τυπε, γιατι εδω και πεντε χρονια κανει την δουλεια της μονο με την "γλωσσα".
Στη Μαρινελα το ειπα ρε...αμα το ελεγα σε σενα δεν θα ελεγα μαιμου αλλα αστεγε κλανοφασολακια.
τι εχασα?ακομα σκέφτομαι πως την πατησαμε σαν αματσουρς με τους λεπτοδεικτες :S :S :S
εσυ κατι θες να πεις για τη Μυτιληνη τωρα αλλα δεν ξερω ακριβως τι :-( :S :S :SΜαλλον θα προτιμουσε την γλωσσα τυπε, γιατι εδω και πεντε χρονια κανει την δουλεια της μονο με την "γλωσσα".
οχι ρε τον κωλο-γεροΟυστ κωλογερε!!!
οχι ρε τον κωλο-γερο
τσιγκουνεύτηκες τα υλικα και είμαι με πεντιουμ ακομα :S :S :SΣυμβαινουν και στις καλυτερες διαννοιες κλωνε μου...
Ταταττα τατταταταττ αττατατατα
Μουχαχαχαχα
Φιλιππινεζικο λειντιμποι...
Συμβαινουν καιστις καλυτερες διαννοιες[size=20pt]στο λαδακη[/size] κλωνε μου...
παπαρια....τσιγκουνεύτηκες τα υλικα και είμαι με πεντιουμ ακομα :S :S :S
κι ελεγα τι μου θυμιζει το ταταταΤαταττα τατταταταττ αττατατατα
Μουχαχαχαχα
Φιλιππινεζικο λειντιμποι...
τσιγκουνεύτηκες τα υλικα και είμαι με πεντιουμ ακομα :S :S :S
στη ραμ που φοραω ρε,θα σε επτυα τωρα,αλλα δεν εχω το αναλογο απλικεισον :S :S :Sπαπαρια....
αμιγκα και πολυ σου ειναι
Χαίρετε όταν με βλέπει λέει η σιχαμενη, έχουμε και χημεία...
βλεπω πειρατες της καραιβικης(δεν εχω δει ποτε,δεν ξερω γιατι :-( ) και εχει έναν κομοντορε,μην με κανεις ετσι στα ποδια σου πεφτωΤωρα που θα σε υποβαθμισω σε Commodore PET εκει να δεις γλεντια...
αυτο με την κασετα ε βαλτουΤωρα που θα σε υποβαθμισω σε Commodore PET εκει να δεις γλεντια...
H βιγκαν λεει με το μικρο σακουλακι μονο εσωρουχα μπορω να παρω.
Με τετοια κωλαρα ουτε σακουλα σκουπιδιων δεν της φτανει :S