celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.410
- Πόντοι
- 6.056
τι σκατα τον μαλωναν μην βαλει σκουλαρικι και τα βαψεΠοιο απο τα 2 ειναι πιο αδερφιστικο τυπε:S :S :S
![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
τι σκατα τον μαλωναν μην βαλει σκουλαρικι και τα βαψεΠοιο απο τα 2 ειναι πιο αδερφιστικο τυπε:S :S :S
![]()
![]()
Ε καλα προφανως αλλα φαντασου τι χαλιες ηταν αυτοι που τους ψεκαζανε οι μεγαλυτεροι βρωμιαρηδες του πλανητη....
Να μιλας για σενα ρε νιμου!!!Εμενα η γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι σαν την Αφροδιτη!!! :S :S :S
δειχνει να κατεχει απο μαγειρικες τεχνικες... πραγμα που στους τελικους θα του φανει πολυ χρησιμο... ειδικα στα μισελενατα εστιατορια του εξωτερικου... αν και με τα του κορωνοιου, βλεπω ο διαγωνισμος και να μετατιθεται στη νεα σεζον, αλλα και να μην πηγαινουν καθολου εξωτερικο...
Δεν σε βιασαν τυπε:S :S :S
Όχι τυπε μου.
Στα περισσότερα μέρη είσαι μια χαρά.
Ακόμα και αν μιλάμε για γυναίκα.
Βέβαια πέρασαν αρκετά χρόνια, οπότε μπορεί να έχει αλλάξει η κατάσταση.
Είτε ζώο θα πρόσθετα τυπε..Τυπε στους 10 Ινδους και οι 10 κατι εχουνε βιασει, ειτε παιδι ειτε γυναικα, ειτε και τα 2. :S :S :S
Είτε ζώο θα πρόσθετα τυπε..
Τυπε στους 10 Ινδους και οι 10 κατι εχουνε βιασει, ειτε παιδι ειτε γυναικα, ειτε και τα 2. :S :S :S
δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :SΠρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια![]()
Πρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια![]()
σκασε μωρη γουρουνομουρα......![]()
![]()
![]()
Πιο πολύ με εξιτάρει σε σχέση με την άλλη τη Μαρία που αν της πιάσεις το πρόσωπο θα πρέπει να πας να πλυθείς επί τόπου.δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :S
Πρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια![]()