celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.220
- Πόντοι
- 6.056
τι σκατα τον μαλωναν μην βαλει σκουλαρικι και τα βαψε :S :S :SΠοιο απο τα 2 ειναι πιο αδερφιστικο τυπε :S :S :S
τι σκατα τον μαλωναν μην βαλει σκουλαρικι και τα βαψε :S :S :SΠοιο απο τα 2 ειναι πιο αδερφιστικο τυπε :S :S :S
Ε καλα προφανως αλλα φαντασου τι χαλιες ηταν αυτοι που τους ψεκαζανε οι μεγαλυτεροι βρωμιαρηδες του πλανητη....
Να μιλας για σενα ρε νιμου!!!Εμενα η γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου ειναι σαν την Αφροδιτη!!! :S :S :S
δειχνει να κατεχει απο μαγειρικες τεχνικες... πραγμα που στους τελικους θα του φανει πολυ χρησιμο... ειδικα στα μισελενατα εστιατορια του εξωτερικου... αν και με τα του κορωνοιου, βλεπω ο διαγωνισμος και να μετατιθεται στη νεα σεζον, αλλα και να μην πηγαινουν καθολου εξωτερικο...
Δεν σε βιασαν τυπε :S :S :S
Όχι τυπε μου.
Στα περισσότερα μέρη είσαι μια χαρά.
Ακόμα και αν μιλάμε για γυναίκα.
Βέβαια πέρασαν αρκετά χρόνια, οπότε μπορεί να έχει αλλάξει η κατάσταση.
Είτε ζώο θα πρόσθετα τυπε..Τυπε στους 10 Ινδους και οι 10 κατι εχουνε βιασει, ειτε παιδι ειτε γυναικα, ειτε και τα 2. :S :S :S
Είτε ζώο θα πρόσθετα τυπε..
Τυπε στους 10 Ινδους και οι 10 κατι εχουνε βιασει, ειτε παιδι ειτε γυναικα, ειτε και τα 2. :S :S :S
δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :SΠρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια
δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :S
Πρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια
δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :S
σκασε μωρη γουρουνομουρα......
Πιο πολύ με εξιτάρει σε σχέση με την άλλη τη Μαρία που αν της πιάσεις το πρόσωπο θα πρέπει να πας να πλυθείς επί τόπου.δεν πειραζει τυπε...πανδημια εχουμε.. :S
Πρώτο ποστ μου στο νήμα και απλά θέλω να πω ότι έμπαινα στην Κομμώτρια