troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.071
- Πόντοι
- 5.506
τυπε εναν εμετο....μην χτυπας το κεφαλιΒράζει λέει η μαλακω.....
![]()
![]()
![]()
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
![Vomit :vomit: :vomit:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/vomit.gif)
τυπε εναν εμετο....μην χτυπας το κεφαλιΒράζει λέει η μαλακω.....
![]()
![]()
![]()
τα σουβλακια που ντιλαρει εχουν λιγο χειροτερη γευση απο το να φας λιγο σοβα απο εναν τοιχο του σπιτιου σου...
τυπε εναν εμετο....μην χτυπας το κεφαλι
![]()
![]()
![]()
![]()
Βράζει λέει η μαλακω.....
![]()
![]()
![]()
δεν ξερω για εσενα αλλα εγω τωρα ειμαι στο λοφτ μου στην γουχαν της κιναςποιο σπιτιαφου σε διπλανη χαρτόκουτα κοιμάμαι ρε γειτονα,μεταξυ μας ειμαστε :S :S :S
τριτη μερα καραντινας ακομα...ειδες και τα υπολοιπαδεν ξερω για εσενα αλλα εγω τωρα ειμαι στο λοφτ μου στην γουχαν της κινας
τωρα παιρνω το απεριτιφ μου με τον βαγγελα τον μαρινακη που πρωτος νικησε τον ιο....Εσυ λιγα τα λογια σου γιατι θα με χρειαστεις αμεσα.... :S :S :S
παω για το 3 τωρατριτη μερα καραντινας ακομα...ειδες και τα υπολοιπα:S :S :S
μηπως πηγες για τσαι στο μπακιγχαμ γιατι κι ο Καρολος τον αρπαξετωρα παιρνω το απεριτιφ μου με τον βαγγελα τον μαρινακη που πρωτος νικησε τον ιο....
σε πτυω
Τα μανιτάρια παχαινουν φίλεΟ Ντέμης από τα χορταρακια έγινε σαν δίφυλλη ντουλάπα;
Ο Ντέμης από τα χορταρακια έγινε σαν δίφυλλη ντουλάπα;
οχι...σεβομαι την ελιμηπως πηγες για τσαι στο μπακιγχαμ γιατι κι ο Καρολος τον αρπαξε:S :S :S
μη ρε μαλακαααααασποιλερ παιζει κι ο Ταισον![]()
![]()
![]()
Πρόσεχε τυπε :SΤην καριολα κομμώτρια την πηδαγα τύποι..
Ξεφτιλισμα στη μάπα στο τέλος.
τυπε να ξερεις οτι για την παχυσαρκια την μεγαλυτερη ευθυνη φερουν οι υδατανθρακες...ο ανθρωπος που ειναι βιγκαν πλακωνεται στα ζυμαρικα και αυτα ειναι που γαμανε σε λιπος..Ο Ντέμης από τα χορταρακια έγινε σαν δίφυλλη ντουλάπα;
Πόσες καλλιέργειες μανιταριών τρώει για μεσημέρι;Τα μανιτάρια παχαινουν φίλε