celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.425
- Πόντοι
- 6.056
που να τρεχεις ρε, ολη μερα δουλεια,καφε,ταβερνα,μπαρ που να παρω τα ποδια μου αυριορε νιαμου αργια αυριο.....
που θα γλεντησουμε σημερα? :S :S :S
![Undecided :undecided: :undecided:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/undecided.gif)
που να τρεχεις ρε, ολη μερα δουλεια,καφε,ταβερνα,μπαρ που να παρω τα ποδια μου αυριορε νιαμου αργια αυριο.....
που θα γλεντησουμε σημερα? :S :S :S
ανοικος εισαι και φαινεσε ρε τιποτενιεΠοιον ειπες μαλακα ρε ανοικε οσπριοφαγε; :S :S :S
Τι θα φτιαξεις τυπε;Φασολαδα με σκορδαλια; :S :S :S
ανοικος εισαι και φαινεσε ρε τιποτενιε
εισαι μια μικρη πικρη μου μπετουγιαΠοιον ειπες τιποτενιο ρε αστεγο μπαρμπουτσαλο; :S :S :S
![]()
![]()
η φασολαδα είναι το κυριως κάθε μερα
:S :S :S
αυτο ειναι αιτια για ραντεβου θανάτου στα λιπάσματα. :S :S :Sεισαι μια μικρη πικρη μου μπετουγια
εμπιστευεσαι εναν τυφλοποντικα να σε καθοδηγήση?![]()
να φανταστείς ηξερε για την καραντινα πριν απ ολους και δεν εβγαλε αχνα,να παρουμε τα απαραίτητα 1000 κωλοχαρτα και 300 λιτρα οινοπνευμα :S :S :SΤυπε ο αστεγος κλανοφασολακιας ηταν 100 χρονια μπροστα....εχει στοκαρει κονσερβα φασολαδα μεχρι να σβησει ο ηλιος. :S :S :S
Ενυδρίδα φιλτατε, όχι τυφλοπόντικας.
Έχει μεγάλη διαφορά!
τι λιπασμα τυπε βασικοαυτο ειναι αιτια για ραντεβου θανάτου στα λιπάσματα. :S :S :S
συγνωμη αλλα δεν ειναι ωραιο θέαμα εσυ πάνω σε στύλο. :S :S :Sθα ανοιξω το προσωπικο μου στριπ κλαμπ....ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
μονο ο βαρος μπορει να ερθει
αρουρι ειναι τυπεΕνυδρίδα φιλτατε, όχι τυφλοπόντικας.
Έχει μεγάλη διαφορά!
θα ανοιξω το προσωπικο μου στριπ κλαμπ....ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!
σε πτυω και εσενασυγνωμη αλλα δεν ειναι ωραιο θέαμα εσυ πάνω σε στύλο. :S :S :S
μας γαμησε η συγκτρια παλι θειοΘείο άνοιξε το πλωτό κωλόμπαρο...