troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.090
- Πόντοι
- 5.506
δεν δειχνεις επιπεδο φτυνοντας μερες που ειναιΣε πτυω πατοκορφα!!!
δεν δειχνεις επιπεδο φτυνοντας μερες που ειναιΣε πτυω πατοκορφα!!!
τασακια τσοκαρα πιγκαλ.Σε πτυω πατοκορφα!!!
μαλακα 2 μηνες καραντινα θα τον κανει μαυρο στο ξυλο η γουτσου γουτσου....και κοπάνημα απο βαζα τηγανια χυτρες. :S :S :S
μαλακα 2 μηνες καραντινα θα τον κανει μαυρο στο ξυλο η γουτσου γουτσου....
να τα λεμε και αυτα για την ενδοοικογενειακη βια
θα υποφερεις 2 μηνες μεσαΖηλευετε ρε πλεμπονιαρηδες τον ερωτα μου με αυτο το λουλουδι,αυτο το αγγελουδακι,αυτο το δωρο Θεου που λεγεται γουτσου γουτσου Ελλεινιδα!!!![]()
![]()
![]()
θα υποφερεις 2 μηνες μεσα
τυπε για να λεμε την αληθεια δεν ξερουμε....Επειδή γνωρίζετε το θέμα...ποιον θέλει πίσω στο σπίτι η καριολα Κατερινα?
Θέλει να φύγει ο μουσιας 100%Επειδή γνωρίζετε το θέμα...ποιον θέλει πίσω στο σπίτι η καριολα Κατερινα?
Μπουκάλια ρολόγια μυγοσκοτώστρες.Ζηλευετε ρε πλεμπονιαρηδες τον ερωτα μου με αυτο το λουλουδι,αυτο το αγγελουδακι,αυτο το δωρο Θεου που λεγεται γουτσου γουτσου Ελλεινιδα!!!![]()
![]()
![]()
Σαν ατελειωτος μηνας του μελιτος ειναι...καθε δευτερολεπτο μαζι της να κανουμε οτι θελει εκεινη!!!Σε ευχαριστω κορωνοιε!!!![]()
![]()
![]()
Επειδή γνωρίζετε το θέμα...ποιον θέλει πίσω στο σπίτι η καριολα Κατερινα?
Θέλει να φύγει ο μουσιας 100%
και η γουτσου γούτσου τον εκτιμάει αφου γυμνάζεται πάνω του. :S![]()
![]()
![]()
![]()
σε εχτιμαω ρε μαλακα![]()
![]()
![]()
![]()
ελα κριειτορ βλεπω το παρανορμαλ ακτιβιτυ που μου πες,δεν αντεχω μεσα και να βλεπω τις σαβουρες του παιχνιδιού θα παθω κανενα εγκεφαλικο και δεν είναι να τρεχουμε :S :S :S ο αλ πρεπει να ξαναζει τον ερωτα του με την πεγκ :S :S :SΟι 2 κλωνοι μου στα αρχιδια τους...dodinos αγνοειται η τυχη του.Ειτε ειναι διασωληνωμενος ειτε τον τρωνε τα σκουλικια....ας ζησουμε να τον θυμομαστε.![]()