Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.838
- Πόντοι
- 6.256
Θα τον τελειώσουμε τον κυκλο(επεισοδίων) σιγουρα ναι :S :S :S
Θα τον τελειώσουμε τον κυκλο(επεισοδίων) σιγουρα ναι :S :S :S
Ρε νιαμου τι γίνεται :-(
Πηγαμε για καφε το πρωι και μετα ταβερνουλα,γιατι δεν ηρθες :S :S :SΡε νιαμου τι γίνεται :-(
τυπε είμαι στο επειγοντα με διασοληνομενος. προσευχηθηται τυπε για μένα ολα τα νιαμου.Μπα μωρη μας θυμηθηκες; :S :S :S
:Sτυπε είμαι στο επειγοντα με διασοληνομενος. προσευχηθηται τυπε για μένα ολα τα νιαμου.
έχω εκλάμψεις τυπε από χθες τώρα επικοινώνησα με το κόσμο ... :S :S :SΔεν ηξερα οτι οι διασωληνωμενοι εχουν και κινητα και μπαινουν ιντερνετ τυπε.... :S :S :S
διασωληνομενος με το ψυγείο είναι. :S :S :SΔεν ηξερα οτι οι διασωληνωμενοι εχουν και κινητα και μπαινουν ιντερνετ τυπε.... :S :S :S
μυρμηγκοφαγο μην φας αδερφε....οχι τιποτα ποιος τον ακουει τον τακη μεταΈφαγα μια καμηλα από την αιγυπτο :S :S :S για αυτό την πάτησα.
θες να σου κανω το τραπέζι με ενυδριδα?μυρμηγκοφαγο μην φας αδερφε....οχι τιποτα ποιος τον ακουει τον τακη μετα
φτου ρε πουστη να με πεθανεις θελεις?θες να σου κανω το τραπέζι με ενυδριδα?
ρε δεν κοιτας που εχεις να φας ενα μηνα σε χαλάει η ενυδριδα.φτου ρε πουστη να με πεθανεις θελεις?
αγορασα σημερα το κινγκ τζορτζ και τρωω με θεα ακροποληρε δεν κοιτας που εχεις να φας ενα μηνα σε χαλάει η ενυδριδα.
σαν τα σκυλια και εσυ οποια γωνια κατουρας τη θεωρεις δικιά σου. :S :S :Sαγορασα σημερα το κινγκ τζορτζ και τρωω με θεα ακροπολη
η ακροπολη ειναι δικια μου ηδη....θα την κανω μπαρακι μολις ανοιξουν τα συνορασαν τα σκυλια και εσυ οποια γωνια κατουρας τη θεωρεις δικιά σου. :S :S :S
αδελφέ συνέταιροι να σκασουν τα νιαμου και η κλωνοιη ακροπολη ειναι δικια μου ηδη....θα την κανω μπαρακι μολις ανοιξουν τα συνορα
τα μουνοσκυλα σε θαβανε χτεςαδελφέ συνέταιροι να σκασουν τα νιαμου και η κλωνοι
έτσι κάνουν τα νιαμου καργιολια..και με σένα έτσι κάνανε αλλά τους έβαζα στη θέση τους.. >τα μουνοσκυλα σε θαβανε χτες
έτσι κάνουν τα νιαμου καργιολια..και με σένα έτσι κάνανε αλλά τους έβαζα στη θέση τους.. >