troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.180
- Πόντοι
- 5.506
ο κοσμος οπως τον ξεραμε αλλαζει τομααντε τωρα να πεις της κωλογριας οτι πας ασια για δουλεια![]()
ο κοσμος οπως τον ξεραμε αλλαζει τομααντε τωρα να πεις της κωλογριας οτι πας ασια για δουλεια![]()
γάμησε μας κάι εσύ ρε πήγαινε στο κοσμιδη..πιτσα απο που?Εγω τι αμο δλδ αμορε 365.![]()
Μα για την δουλεια κοιταω. Θα γινει επανεκινηση.αντε τωρα να πεις της κωλογριας οτι πας ασια για δουλεια![]()
ποιος θα παντρευτει τωρα?ποιος θα κάνει παιδια?ποιος θα κάνει κηδεια?ο κοσμος οπως τον ξεραμε αλλαζει τομα
ποσο τρωει η λάμπα,ποσο τρωει το αμαξι ο αντζελο πιο πολλή τρώει αυτη θα ηταν η σωστη διαφήμιση. :S :S :Sγάμησε μας κάι εσύ ρε πήγαινε στο κοσμιδη..![]()
για οσους ζησουνΜα για την δουλεια κοιταω. Θα γινει επανεκινηση.![]()
τι εινε ρε επεσε για υπνο η γουτσου γουτσου και βρηκες ευκαιρία? :S :S :SΡε νιαμου έλειψα μια ήττα και βρήκατε ευκαιρία να με θάψετε;
μια ωρα για να φας γιαουρτι με μουσμουλα?Ρε νιαμου έλειψα μια ώρα και βρήκατε ευκαιρία να με θάψετε;
θα περασει και δυστυχως θα ξαναγινει οπως ηταν..ο κοσμος οπως τον ξεραμε αλλαζει τομα
οκ δυστυχως....θα περασει και δυστυχως θα ξαναγινει οπως ηταν..
τι εινε ρε επεσε για υπνο η γουτσου γουτσου και βρηκες ευκαιρία? :S :S :S
θα περασει και δυστυχως θα ξαναγινει οπως ηταν..
υπάρχουν και χειρότερα να πλύνεις τα σώβρακα του τρουμπάκη. :S :S :SΜου είπε ντελιβερα είναι η τυχερή σου νύχτα απόψε έλα να με βρεις στη κουζίνα...σκάω με τη σαύρα έξω και μου δείχνει μια στοίβα πιατα στο νεροχύτη. :S :S :S
Μου είπε ντελιβερα είναι η τυχερή σου νύχτα απόψε έλα να με βρεις στη κουζίνα...σκάω με τη σαύρα έξω και μου δείχνει μια στοίβα πιατα στο νεροχύτη. :S :S :S
![]()
![]()
του δωσες και καταλαβε ελπιζω
:S :S :S