iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.746
- Πόντοι
- 2.606
ενα φωτομονταζ χρειάζεται τώρα η κυρα μαριάννα στα 4 με τη φάτσα της μπαλότσας.![]()
θα φαμε μηνυση αν δει τη photo καποια στιγμη τυπε. :S :S :S
ενα φωτομονταζ χρειάζεται τώρα η κυρα μαριάννα στα 4 με τη φάτσα της μπαλότσας.![]()
βαλε εσπρεσσο με μανταλάκι και θα τη χρεώσουμε στο λορεντζο. :S :S :Sθα φαμε μηνυση αν δει τη photo καποια στιγμη τυπε. :S :S :S
βαλε εσπρεσσο με μανταλάκι και θα τη χρεώσουμε στο λορεντζο. :S :S :S
Τι ειναι χειροτερο να βγεις τακο ή να σε φιλαει στο στομα ο πορνογερος:S :S :S
σημερα θα σνομπάρουμε το μαστερ σεφ. :S :S :Sνηματοθετης πεταει αετο,ουτε ένα μετρο δεν πηρε λογω κορονοϊου :-( :S :S :S
ρεμπεσκέδες ολοι εξω τρυγυρνατε,ουτε ενας δεν εχει συνειδηση να κατσει μια μερα μεσα:S :S :S
σημερα μονο δουλεια ρε νιμου,ακυρωσα τον καφε για αυριο βεβαιαΤι μετρα να παρω ρε νιμου αφου ολο εξω εισαι για καφε!!!![]()
ετσι,εγω θα βαλω σταρ,εχει ένα σοου που ακουσα ότι κατι λεει :S :S :Sσημερα θα σνομπάρουμε το μαστερ σεφ. :S :S :S
σημερα μονο δουλεια ρε νιμου,ακυρωσα τον καφε για αυριο βεβαια:S :S :Sετσι,εγω θα βαλω σταρ,εχει ένα σοου που ακουσα ότι κατι λεει :S :S :S
αν δω πανω από 2 ατομα μεσα,μαζι με το προσωπικο,εννοείται δεν θα μπω :S :S :SΕτσι τυπε...μετα παιρνα και απο κανα εστιατοριο να τσιμπησεις κανενα κορωνοιο. :S :S :S
εισαστε ολοι καλεσμενοι στην επαυλη μου στο μιλανο σημερα με καλεσμενους σελεμπριτιες και μοντελες...πανω απο 1000 ατομα θα ειμαστε
τι λε ρε Συλβιο,σοβαρα?πετυχε το κομοδινι στο μαλλι αυτή τη φοραεισαστε ολοι καλεσμενοι στην επαυλη μου στο μιλανο σημερα με καλεσμενους σελεμπριτιες και μοντελες...πανω απο 1000 ατομα θα ειμαστε
μπουγκα μπουγκα θα εχει στο καραισκακη σημερα θειοθείο θα έχει και μπούγκα μπούγκα?
σε πτυω στην μαπα απλα λιτα και κωροναικα....τι λε ρε Συλβιο,σοβαρα?πετυχε το κομοδινι στο μαλλι αυτή τη φορα:S :S :S
σε πτυω στην μαπα απλα λιτα και κωροναικα....
φιλε εχουμε να δουμε ταινια που θα παει συνεφο :S :S :S
:S :S :SΕγώ έφτιαξα ενα ριζότο με γαρίδες και ένα μιλφειγ από τη Δέσποινα και ειμαι κομπλέ... Ουτε παιδιά ούτε παραγγελιες..![]()
θειο αυτο το μαλακισμενο ο σελεμπρε μου προτεινει ταινιες σε πμ και ολες ειναι η κορεατικες καρατε η ασπρομαυρες μη ομιλουσες :S :S :SΉμασταν κάποτε στρατιώτες, στο Σαββοκάναλο.