ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.712
- Πόντοι
- 456
Ναι την εξαρση του ιού φωτεινούλα.![]()
ρε σεις, ντροπή σας
![Γιούπιιι! :happy: :happy:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/happy.gif)
Ναι την εξαρση του ιού φωτεινούλα.![]()
τον αρπαξες?Ρε γαμω τον κορωνοιο μεσα μου.... :S :S :S
ρε σεις, ντροπή σαςτι φωτεινούλα; πόση αγαμία πια :S
σιγα ρε κούγια. :S :S :Sρε σεις, ντροπή σαςτη φωτεινούλα; πόση αγαμία πια :S
τον αρπαξες?
τυπε ειναι μουνοπανα ...μην τους δινεις σημασιαρε σεις, ντροπή σαςτη φωτεινούλα; πόση αγαμία πια :S
Παντοφλάκια σε αφήνει η γουτσου γούτσου να πληκτρολογείς η στο απαγορέυει λόγω κορονοιού? :S :SΑστα τυπε ψαχνουν να βρουνε μουνι με το δικανο οι μυστες.... :S :S :S
Αγόρασες κανένα νέο οικοδομικό τετράγωνο?τυπε ειναι μουνοπανα ...μην τους δινεις σημασια
προεδραρα μου.....Τυπε ηρθε η ωρα να μαθετε το ονομα μου...Μιλτιαδης Μαρινακης. :S :S :S
μιση τιμη βαρο και ολα ανακαινισμενισμενα για ερμπινμπι που τα βαλαν στον κωλο τουςΑγόρασες κανένα νέο οικοδομικό τετράγωνο?![]()
εσυ τι βαζεις στον κωλο σου καθε μερα πουστρακι?μιση τιμη βαρο και ολα ανακαινισμενισμενα για ερμπινμπι που τα βαλαν στον κωλο τους
προεδραρα μου.....
ο θεος να σου παιρνει ιους και να τους δινει σε εμενα
το τακη Κορωναίο τυπε. :S :S :SΡε γαμω τον κορωνοιο μεσα μου.... :S :S :S
εισαι σε γαβρονήμα οποτε τον πούλο άμεσα. :S :S :Sεσυ τι βαζεις στον κωλο σου καθε μερα πουστρακι?
Ο ιος του ειμαι ρε...ο αλλος λεγεται Βαγγελας. :S :S :S
εχει σκληρους γαμιαδες εδω νου σουεσυ τι βαζεις στον κωλο σου καθε μερα πουστρακι?
τραβά από εδώ μορη γαμιολα μας χάλας το νημα...εσυ τι βαζεις στον κωλο σου καθε μερα πουστρακι?
ναι ξερω και πισωκινητουςεχει σκληρους γαμιαδες εδω νου σου
εσυ τι βαζεις στον κωλο σου καθε μερα πουστρακι?
το ξερω μιλτο....μην κοιτας που δεν μιλαγα τοσο καιροΟ γιος του ειμαι ρε...ο αλλος λεγεται Βαγγελας. :S :S :S