Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.250
- Πόντοι
- 6.256
πάντα χωρίς κρεμμύδι αν μπορείς μαν..φέρε και 5 μεριδουλες πατατουλες αν μπορείς.. :S :S :S
Σε 40 λεπτα θα φυγει το παιδι...εγω δηλαδη. :S :S :S
πάντα χωρίς κρεμμύδι αν μπορείς μαν..φέρε και 5 μεριδουλες πατατουλες αν μπορείς.. :S :S :S
εντάξει μαν ρέστα από 100 ευρώ να έχεις ...η μηχάνημα για καρτα :S :S :SΣε 40 λεπτα θα φυγει το παιδι...εγω δηλαδη. :S :S :S
εντάξει μαν ρέστα από 100 ευρώ να έχεις ...η μηχάνημα για καρτα :S :S :S
που εισαι ρε παντοφλάκια εχθες έλειπες τι να σκεφτώ οτι έκανες την σωφερίνα στη γούτσου γούτσου η οτι έκανες τον ροζ πάνθηρα για τη γουτσου γούτσου?Ναι τυπε παντα εχω ενα ATM στη τσεπη μου... :S :S :S
Ναι τυπε παντα εχω ενα ATM στη τσεπη μου... :S :S :S
που εισαι ρε παντοφλάκια εχθες έλειπες τι να σκεφτώ οτι έκανες την σωφερίνα στη γούτσου γούτσου η οτι έκανες τον ροζ πάνθηρα για τη γουτσου γούτσου?![]()
τυπε έρχομαι μέχρι να έρθω παράγγειλε μου 3 μερίδες με μπόλικη σαλτσα..που εισαι ρε παντοφλάκια εχθες έλειπες τι να σκεφτώ οτι έκανες την σωφερίνα στη γούτσου γούτσου η οτι έκανες τον ροζ πάνθηρα για τη γουτσου γούτσου?![]()
![]()
.μαν τι γίνεται με τα κλωνονιαμου θα τα στείλεις θα αλλάξεις Μαρκιζα :S :S :S
Θα τα κρατησω γιατι μου φερνουν τα γιαουρτια... :S :S :S
μάλλον έκανες και τα δυό και την πήγες στο ραντεβού και έκατσες εξω στο κρύο να την παρακολουθείς. :S :SΠοιον ειπες παντοφλακια ρε βοθρατζη; :S :S :S
σαλάτα να βάλω?τυπε έρχομαι μέχρι να έρθω παράγγειλε μου 3 μερίδες με μπόλικη σαλτσα..![]()
μάλλον έκανες και τα δυό και την πήγες στο ραντεβού και έκατσες εξω στο κρύο να την παρακολουθείς. :S :S
όχι μορε τι σαλάτες και αρχιδια δεν έχει τέτοια ο περούκας.. :Sσαλάτα να βάλω?![]()
γιαούρτι με μιλκό να κάνει συνδιασμό να βγάλω και εγω τα προς το ζην.Τρωω το γιαουρτακι μου με γευση super foods και γελαω ιταμε σκατατζη... :S :S :S
γιαούρτι με μιλκό να κάνει συνδιασμό να βγάλω και εγω τα προς το ζην.![]()
μπουγατσα με μιλκογιαούρτι με μιλκό να κάνει συνδιασμό να βγάλω και εγω τα προς το ζην.![]()
το μιλκο πάει με όλα. ;)μπουγατσα με μιλκο:S :S :S
τη φωτεινουλα την μαρκαρει στενα ο ελιας στο σημερινο επεισοδιο,νου σουτο μιλκο πάει με όλα. ;)