ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.473
- Πόντοι
- 5.006
ναι ρε αδελφέ... Ξεκίνα μαζί σου υπογράφω..Ετοιμαζω 2η εκδοση...αυτοι μου βγηκαν ελλατωματικοι. :S :S :S
ναι ρε αδελφέ... Ξεκίνα μαζί σου υπογράφω..Ετοιμαζω 2η εκδοση...αυτοι μου βγηκαν ελλατωματικοι. :S :S :S
το θωρηκτο κιμματιαζε τα κοτόπουλα σε χρονο ντετε σε προηγουμενο επεισοδιο :S :S :S εβγαλε κρυο,αψουΓουρουνοειδες θιχτηκε γιατι πιρφορακιας Σπηλανθρωπος την κοροιδευε για τα κοτοπουλα... :S :S :S
τυπε εφαγα γιαουρτακι με φρουτα.. :S μεχρι το πασχα το βραδακι θα έχει γιαουρτακι μόνο. :SΓουρουνοειδες θιχτηκε γιατι πιρφορακιας Σπηλανθρωπος την κοροιδευε για τα κοτοπουλα... :S :S :S
τυπε αν εχεις τον κορονοιο πηγαινε νοσοκομειο...εχεις αρχισει και παραληρεις.. :Sτυπε εφαγα γιαουρτακι με φρουτα.. :S μεχρι το πασχα το βραδακι θα έχει γιαουρτακι μόνο. :S
τυπε εφαγα γιαουρτακι με φρουτα.. :S μεχρι το πασχα το βραδακι θα έχει γιαουρτακι μόνο. :S
αλήθεια λέω τυπε αφού εδιωξα και το παιδί μέχρι το Πάσχα.. :Sτυπε αν εχεις τον κορονοιο πηγαινε νοσοκομειο...εχεις αρχισει και παραληρεις.. :S
αντίθετα τυπε με μένα...Εγω απο σημερα μεχρι το πασχα ξεκιναω σουβλακια τυπε... :S :S :S
αντίθετα τυπε με μένα...![]()
σε έχει πάλι αίμα μαν.Γαμάω απόψε.![]()
Γαμάω απόψε.![]()
με φραουλα τυπε και κάτι ξηροκαρπια που βάζεις από πάνω. :S :S :SΤυπε τι γευση εφαγες; :S :S :S
με φραουλα τυπε και κάτι ξηροκαρπια που βάζεις από πάνω. :S :S :S
περαστικα τυπε :Sμε φραουλα τυπε και κάτι ξηροκαρπια που βάζεις από πάνω. :S :S :S
λιγο μωρέ.Δεν πειθεις τυπε... :S :S :S
Μεγάλη κατίνα ο γέρος.![]()