ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.443
- Πόντοι
- 5.006
στο Κοσμιδη πάλι τον είδα. :SΠου κολλανε οι γατες...ρε μαλεα κοψε καμμια εβδομαδα τους βοθρους εχεις χαζεψει τελειως! :S :S :S
Ψάχνω άτομο να μπαίνει και να κάνει καθρέπτη το βόθρο ψήνεσε?Που κολλανε οι γατες...ρε μαλεα κοψε καμμια εβδομαδα τους βοθρους εχεις χαζεψει τελειως! :S :S :S
Οσο δε βλέπω τρουμπ σκέφτομαι να πάω να κάνω καταγγελία. :S :Sστο Κοσμιδη πάλι τον είδα. :S
Ψάχνω άτομο να μπαίνει και να κάνει καθρέπτη το βόθρο ψήνεσε?![]()
Ρε άσχετε κάμερες βάζουν στις σωληνώσεις για να δουν που είναι το βούλωμα η αν υπάρχει σπάσιμο,για το καθάρισμα πέφτει σφυροκάλεμο. :S :SΑ ρε δεινοσαυρε...πλεον οι συγχρονοι βοθρατζηδες εχουν καμερες για αυτα.Πλεμπα εισαι τελειως... :S :S :S
Ρε άσχετε κάμερες βάζουν στις σωληνώσεις για να δουν που είναι το βούλωμα η αν υπάρχει σπάσιμο,για το καθάρισμα πέφτει σφυροκάλεμο. :S :S
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..Τσακωνότανε με το γιακούζα μποι. :S :S :S
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..
Η ΓΙΑΚΟΥΖΑ ΓΚΕΡΛ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΕ ΤΥΠΕ..
τυπε ωραία θα ήταν να ηταν μέσα και ο γυναικομαστιας κοινος πουτανας γιος...Δεν ξερω τυπε τον ειδα πολυ αγριεμενο...εγω φοβηθηκα παντως. :S :S :S
ρε μλκ μπάς και σου έχει σπάσει το κεφάλι το γυναικάκι και σε ταίζει σαν τους άρρωστους γιαουρτάκια? :S :S :SΟριστε ρε πλεμπες...πρωτα τρωει τα γιαουρτακια με παπαγια ο αρσενικος αλφα ιμειλ Hell και μετα τα βλεπετε στο Master Chef!!!![]()
![]()
![]()
ρε μλκ μπάς και σου έχει σπάσει το κεφάλι το γυναικάκι και σε ταίζει σαν τους άρρωστους γιαουρτάκια? :S :S :S
Να μας λές καθημερινά τι εκλεκτά τρως.Απο αυριο ξεκιναμε και νηστεια μεχρι το Μ.Σαββατο με την μοναδικη αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου...ετσι φτιαχνονται τα κορμια ρε σαπιοκοιλαδες!!!![]()
![]()
![]()
Να μας λές καθημερινά τι εκλεκτά τρως.![]()
Απο αυριο ξεκιναμε και νηστεια μεχρι το Μ.Σαββατο με την μοναδικη αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου...ετσι φτιαχνονται τα κορμια ρε σαπιοκοιλαδες!!!![]()
![]()
![]()