ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.552
- Πόντοι
- 5.006
Σκιαζεσαι μαλακα με τετοια αστεια ε;
Σκιαζεσαι μαλακα με τετοια αστεια ε;
στο Κοσμιδη πάλι τον είδα. :SΠου κολλανε οι γατες...ρε μαλεα κοψε καμμια εβδομαδα τους βοθρους εχεις χαζεψει τελειως! :S :S :S
Ψάχνω άτομο να μπαίνει και να κάνει καθρέπτη το βόθρο ψήνεσε?Που κολλανε οι γατες...ρε μαλεα κοψε καμμια εβδομαδα τους βοθρους εχεις χαζεψει τελειως! :S :S :S
Οσο δε βλέπω τρουμπ σκέφτομαι να πάω να κάνω καταγγελία. :S :Sστο Κοσμιδη πάλι τον είδα. :S
Ψάχνω άτομο να μπαίνει και να κάνει καθρέπτη το βόθρο ψήνεσε?
Ρε άσχετε κάμερες βάζουν στις σωληνώσεις για να δουν που είναι το βούλωμα η αν υπάρχει σπάσιμο,για το καθάρισμα πέφτει σφυροκάλεμο. :S :SΑ ρε δεινοσαυρε...πλεον οι συγχρονοι βοθρατζηδες εχουν καμερες για αυτα.Πλεμπα εισαι τελειως... :S :S :S
Ρε άσχετε κάμερες βάζουν στις σωληνώσεις για να δουν που είναι το βούλωμα η αν υπάρχει σπάσιμο,για το καθάρισμα πέφτει σφυροκάλεμο. :S :S
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..Τσακωνότανε με το γιακούζα μποι. :S :S :S
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ..
Η ΓΙΑΚΟΥΖΑ ΓΚΕΡΛ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΡΕ ΤΥΠΕ..
τυπε ωραία θα ήταν να ηταν μέσα και ο γυναικομαστιας κοινος πουτανας γιος...Δεν ξερω τυπε τον ειδα πολυ αγριεμενο...εγω φοβηθηκα παντως. :S :S :S
ρε μλκ μπάς και σου έχει σπάσει το κεφάλι το γυναικάκι και σε ταίζει σαν τους άρρωστους γιαουρτάκια? :S :S :SΟριστε ρε πλεμπες...πρωτα τρωει τα γιαουρτακια με παπαγια ο αρσενικος αλφα ιμειλ Hell και μετα τα βλεπετε στο Master Chef!!!
ρε μλκ μπάς και σου έχει σπάσει το κεφάλι το γυναικάκι και σε ταίζει σαν τους άρρωστους γιαουρτάκια? :S :S :S
Να μας λές καθημερινά τι εκλεκτά τρως.Απο αυριο ξεκιναμε και νηστεια μεχρι το Μ.Σαββατο με την μοναδικη αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου...ετσι φτιαχνονται τα κορμια ρε σαπιοκοιλαδες!!!
Να μας λές καθημερινά τι εκλεκτά τρως.
Απο αυριο ξεκιναμε και νηστεια μεχρι το Μ.Σαββατο με την μοναδικη αγαπη της ζωης μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου...ετσι φτιαχνονται τα κορμια ρε σαπιοκοιλαδες!!!