Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
εννοειταιKind Regards?![]()
γιατι τι είμαι αποτυχημενο πιατο λεμονομουναςπας σκουπιδια ολοταχως :S
ψηφισε το β να φυγουμε ρε νιμου....τι εχασα ρε νιαμου![]()
τι λέτε να παμε τριημερο θεσσαλονική?![]()
και εγώ περίμενα στο Κοσμίδη τον άλλον και μετά πήγα για τσουλου μπύρα και τσίμπημα.το γαμησανε η κλώνοι το θέμα. >Τι εχασα ρε νιαμου;Να πεσει αμεσα περιληψη απο το χθεσινο επεισοδιο... :S :S :S
απ ότι ειδα σε βιντεο σημερα βαλανε την φεμιναζι να καθαριζει καροτα…Τι εχασα ρε νιαμου;Να πεσει αμεσα περιληψη απο το χθεσινο επεισοδιο... :S :S :S
φτου ρε :S :S :Sκαι εγώ περίμενα στο Κοσμίδη τον άλλον και μετά πήγα για τσουλου μπύρα και τσίμπημα.το γαμησανε η κλώνοι το θέμα. >![]()
απ ότι ειδα σε βιντεο σημερα βαλανε την φεμιναζι να καθαριζει καροτα…
η ιδια δηλωσε για την συμμετοχη της στο μαστερ σεφ" Η συμμετοχη μου είναι ενδιαφερον"και "εγω μια κομμωτρια είμαι,δεν είμαι μαγειρας"
αλλα ολοι οι αλλοι είναι πανιληθιοι εκει μεσα κατά τα αλλα![]()
:S :S :Sφτου ρε :S :S :S
ειχα σκοπο να αδειασω όλα τα κρεοπωλεία και σουπερ από κρεας για να φας αρακα και αγκινάρες το Πασχα,αλλα επειδή μιλας καλα θα σ αφήσω να ανεβασεις την χοληστερινη σου αφοβα
ειχα σκοπο να αδειασω όλα τα κρεοπωλεία και σουπερ από κρεας για να φας αρακα και αγκινάρες το Πασχα,αλλα επειδή μιλας καλα θα σ αφήσω να ανεβασεις την χοληστερινη σου αφοβα![]()
![]()
σημερα ειχα ένα βηχαλακι στο δρομο και ερημωσε ο τοπος ξαφνικα,γιατι αραγεΠοιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι το Πασχα...οτι φαμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας αυτες τις μερες.![]()
σημερα ειχα ένα βηχαλακι στο δρομο και ερημωσε ο τοπος ξαφνικα,γιατι αραγε:S :S :S
τυπε πρέπει να κάνουμε το γκουρμετραπεζο πρώτου ερθει η πανδημία. :S :S :SΠοιος ζει ποιος πεθαινει μεχρι το Πασχα...οτι φαμε και οτι αρπαξει ο κωλος μας αυτες τις μερες.![]()