Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.217
- Πόντοι
- 3.656
:Sρε κωρονοιοι μαζευτηκατε παλι ε?
:Sρε κωρονοιοι μαζευτηκατε παλι ε?
πες της καργιολα τίποτα μην το πάρει και το σηκώσει αδελφέ. Μη χάσω τη ψυχραιμία μου. >τι παθαμε ρε ντοντι? για πε
αμα πειραξει κανεις τον αδερφο θα του φυτεψω 4 νεους ιους στην κωλοτρυπιδα
μην κοροιδευεις ρε νιμου.....ειναι καβλιαρα, εχει προσωπικοτητα, και μαγειρευει υπερηφανα.... :S :S :Sφοβαται μην του την κλεψεις ρε ντοντι,τετοιο προσχαρο και ευγενικο πλασμα να εκπεμπει τετοια θηλυκοτητα και θετικη αυρα δεν συναντάς κάθε μερα :S :S :S
οταν λες ενα....εννοεις ενα εργαστηριο?τυπε έστειλα το παιδί να φερει ένα μπακλαβα και ένα κανταΐφι για το τσιγάρο... :S
ο γιαουρτας με τα δαμάσκηνα που ειναι :S :S :Sοταν λες ενα....εννοεις ενα εργαστηριο?
θαα δω το επεισοδιο με μασκα σημερα γιατι θα με κολησετε εσεις οι μπιχλες
τυπε το μαστερ σεφ ποιας χωρας βλεπειςμην κοροιδευεις ρε νιμου.....ειναι καβλιαρα, εχει προσωπικοτητα, και μαγειρευει υπερηφανα.... :S :S :S
μην κοροιδευεις ρε νιμου.....ειναι καβλιαρα, εχει προσωπικοτητα, και μαγειρευει υπερηφανα.... :S :S :S
και το παιδί που στέλνω για ψώνια του έχω μάσκα και μαντηλάκια μη κολλήσει τίποτα τα φαγητά..θαα δω το επεισοδιο με μασκα σημερα γιατι θα με κολησετε εσεις οι μπιχλες
τυπε φαε το γιαούρτι με το κυδώνι και άσε τα πολλά.. :S :S :SΤυποι πηρε μετρα ο Τζενης Μπαλατσινου...να πλενετε τα χερια σας συνεχεια μεχρι να ματωσουν.Θα μας κλασει τα αρχιδια ο κορωνοιος!!! :S :S :S
τον τραμπουκιζω μπας κ χασει κανα κιλο.....τι παθαμε ρε ντοντι? για πε
αμα πειραξει κανεις τον αδερφο θα του φυτεψω 4 νεους ιους στην κωλοτρυπιδα
να τον λουζεις και με οινοπνευμα τυπε και να του βαζεις φοκο καθε φορα για περισσοτερη σιγουριακαι το παιδί που στέλνω για ψώνια του έχω μάσκα και μαντηλάκια μη κολλήσει τίποτα τα φαγητά..![]()
πόσα κιλά είσαι κλωνε του κέρατα εσύ και ύψος;τον τραμπουκιζω μπας κ χασει κανα κιλο.....![]()
![]()
![]()
τυπε φαε το γιαούρτι με το κυδώνι και άσε τα πολλά.. :S :S :S
θα κραταει και το φαι ζεστο :S :S :Sνα τον λουζεις και με οινοπνευμα τυπε και να του βαζεις φοκο καθε φορα για περισσοτερη σιγουρια
μουσμουλα ειπαμεεεετυπε φαε το γιαούρτι με το κυδώνι και άσε τα πολλά.. :S :S :S