Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.295
- Πόντοι
- 3.656
κατσε ρε δεν αρχισε ακομα...σκουπιδιιιιιιιιιιιιι
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΠΙΚ ΜΠΡΟΔΕΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
κατσε ρε δεν αρχισε ακομα...σκουπιδιιιιιιιιιιιιι
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΠΙΚ ΜΠΡΟΔΕΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!
δυσκολοΘα εκανες μπάνιο για πάρτη της?![]()
τα θελει ο λουστρος για το γιαουρτακι τουγιατι δεν παιρνει ενας μαγκας 5 ωριμα μανταρινια να τα χωσει στον κωλο την κωμμοτριας?
ιν κουλι αυτο?γιατι δεν παιρνει ενας μαγκας 5 ωριμα μανταρινια να τα χωσει στον κωλο την κωμμοτριας?
γιατι δεν παιρνει ενας μαγκας 5 ωριμα μανταρινια να τα χωσει στον κωλο την κωμμοτριας?
και με κουταλι το αλανιείναι πολυτεχνίτης ο άκης. :S :S :S
δεν σπαταλάμε φαγητογιατι δεν παιρνει ενας μαγκας 5 ωριμα μανταρινια να τα χωσει στον κωλο την κωμμοτριας?
εναλακτικα προτεινω να σφηνωσουμε 2 μελιτζανες αναμεσα στης αχρηστες ωωθηκες τηςδεν σπαταλάμε φαγητο![]()
σκληροεναλακτικα προτεινω να σφηνωσουμε 2 μελιτζανες αναμεσα στης αχρηστες ωωθηκες της
στηριζωεπεισης θα προτεινα να στειλουμε σεβαστο μελος απο το διπλανο νημα της απλυσιας με 5 μηνων απλυτο σωβρακο να παει να της το τριψει στην μουρη
αυτή μεχρι και μπανιο θα σε βαλει να κανεις,νου σουεπεισης θα προτεινα να στειλουμε σεβαστο μελος απο το διπλανο νημα της απλυσιας με 5 μηνων απλυτο σωβρακο να παει να της το τριψει στην μουρη
εμπαινες κι εσυ ε?λεμονομουνα"αμα μου γυρισει το μυαλο είμαι ικανη να καψω την καρτα και να βγω στον τακο…"
να σημειωθεί στα πρατκικα εε πρωκτικα :S :S :S![]()
![]()
![]()
![]()
ναι κινεζολεγκο σε μια σπηλια καπου στο θιβετ,ελπιζοντας να μην με βρει ποτεεμπαινες κι εσυ ε?
εγω εμπαινα φωτεινουλα.εμπαινες κι εσυ ε?