ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 2.659
- Πόντοι
- 456
πίσω στο τζιμπουτί στη δουλειά μου
θα μπει ο τεντυ σε λιγο να στο βρει με ανταλλαγμα 1 βδομαδα στην υπογα :Sfacebook κοντης εχουμε ?
Κι εγώ αυτό θα έγραφα 1,40 ήταν η τύπισσα ?
Σε Κατερίνα δεν έμπαινες?εσυ ετσι οπως το πας θα γαμούσες και την αλβανίδα μαζί με το πουλί. :S
δεν ξερεις απο τηλεοραση πουλιρε μαλακα βαλανε μεσα την αλβανη με τα νεροβραστα πατζαρια φετες φετες και διωξανε με συνοπτικες διαδικασιες τον gay διπλωματη του οηε που εφτιαχνε ρεντουξιον βινεγκρετ και μπαλοτινα κοαλα
εκτος αν τους ειπε μαγκες ρωτησα την υπηρεσια να λειψω 3 μηνες και πηρα τα αρχιδια μου
εχω πάει με χειρότερες.Σε Κατερίνα δεν έμπαινες?
δεν ξερει απο σεφ ρε πουλι ο αγροικοςρε μαλακα βαλανε μεσα την αλβανη με τα νεροβραστα πατζαρια φετες φετες και διωξανε με συνοπτικες διαδικασιες τον gay διπλωματη του οηε που εφτιαχνε ρεντουξιον βινεγκρετ και μπαλοτινα κοαλα
εκτος αν τους ειπε μαγκες ρωτησα την υπηρεσια να λειψω 3 μηνες και πηρα τα αρχιδια μου
παραμαζευονται ψυχακια στο σπιτι
θα εχουμε ξεφτιλικια μεγαλα
εχω πάει με χειρότερες.
τυπε στο πικ μπροδερ τετοια ωρα θα ειναι ο τσακας καναπε,θα αμπελοφιλοσοφει ξυνοντας τα αρχιδια του...δεν υπαρχει ελεοςΦετος παιζει να ειναι το χειροτερα στημενο απο καθε χρονια...δεν το βλεπω για 5η χρονια.
Δεν ξέρω δεν παω ταξίδια.Τζιμπουτί είναι καλά για 3ήμερο?
Δεν ξέρω δεν παω ταξίδια.
μποθ.Βαριέσαι ή πένεσαι?
Αρχισανε ηδη τα γλεντια στο Τσιμπουκι για την επιστροφη του διπλωματη του ΟΗΕ... :S :S :S