Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :Swtf?
γιατι εγινες επισκεπτης με το αλλο τυπε μου?
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :Swtf?
γιατι εγινες επισκεπτης με το αλλο τυπε μου?
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :S
δεν ηθελα να σε εκθεσω κριειτορ εχει επεισοδιο σημερα :S :S :SΗ γουτσου γουτσου μοναδικη αγαπη της ζωης μου Ελλεινιδα ειναι το σωστο κλωνε μου... :S :S :S
δεν ηθελα να σε εκθεσω κριειτορ εχει επεισοδιο σημερα :S :S :S
πουστρακι,ποτε θα ανοίξεις νήμα με την αγγελία σου?ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα :S :S
τρέιλερ δεν θα αναρτηθεί πλέον τυπε; :S :S :SΝομιζω οτι εχει καθε μερα πλεον κλωνε μου....
Ζητησα να μου διαγραψουν τον λογαριασμο σε μια στιγμη αδυναμιας οργισμενος απο κατι κλανομαγκες του πληκτρολογιου...
ελα ρε τυπε κι ανησυ-χυσαμε. μη μας το ξανα κανεις αυτο τεμαχια σαν εσενα τα θελουμε στην παρεα μας
Να αλλαξεις αβαταρ τραβελοανακουφιστρα μου....
Να αλλαξεις αβαταρ τραβελοανακουφιστρα μου....
αλλαζω συνεχεια αβαταρια για να μην με αναγνωρισει ο φιλος σου ο νασος αυνανιαδης. λεει εδω και κανα δυο χρονια οτι θα αποκαλυψει ποιος ειμαι αλλα του ξεφευγω.
θυμησε μου σ εχω καλαφατισει εσενα ή μου ξεφυγες ?
:S :S :S
πως γινεται ολα τα ποσοστα να ξεπερνανε το 100% ?
πως γινεται ολα τα ποσοστα να ξεπερνανε το 100% ?
Γιατι δεν ειναι στην ιδια ωρα τυπε...
τυπε δεν θα βρεις τετοιο κομματι..γιατι οταν το καπακι ειναι πιο ασχημο απο το περιοχεμονεο της χεστρας παει πολυ :S :S :SΕνδιαφερομαι για μια χεστρα με καπακι τη φατσα σου...πουλας στο μαγαζι σου και ποσο; :S :S :S
με το καλο να ανέβει το νεο σου προφιλ τυπε