Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :Swtf?
γιατι εγινες επισκεπτης με το αλλο τυπε μου?
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :Swtf?
γιατι εγινες επισκεπτης με το αλλο τυπε μου?
τον επιασε η γουτσου γουτσου να λογκαρει στο μπου και ζητησε διαγραφη για να την ηρεμησει :S :S :S
δεν ηθελα να σε εκθεσω κριειτορΗ γουτσου γουτσου μοναδικη αγαπη της ζωης μου Ελλεινιδα ειναι το σωστο κλωνε μου... :S :S :S
δεν ηθελα να σε εκθεσω κριειτορεχει επεισοδιο σημερα
:S :S :S
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα :S :S
τρέιλερ δεν θα αναρτηθεί πλέον τυπε; :S :S :SΝομιζω οτι εχει καθε μερα πλεον κλωνε μου....
Ζητησα να μου διαγραψουν τον λογαριασμο σε μια στιγμη αδυναμιας οργισμενος απο κατι κλανομαγκες του πληκτρολογιου...
ελα ρε τυπε κι ανησυ-χυσαμε. μη μας το ξανα κανεις αυτο τεμαχια σαν εσενα τα θελουμε στην παρεα μας![]()
![]()
Να αλλαξεις αβαταρ τραβελοανακουφιστρα μου....
αλλαζω συνεχεια αβαταρια για να μην με αναγνωρισει ο φιλος σου ο νασος αυνανιαδης. λεει εδω και κανα δυο χρονια οτι θα αποκαλυψει ποιος ειμαι αλλα του ξεφευγω.
θυμησε μου σ εχω καλαφατισει εσενα ή μου ξεφυγες ?
:S :S :S
πως γινεται ολα τα ποσοστα να ξεπερνανε το 100% ?
πως γινεται ολα τα ποσοστα να ξεπερνανε το 100% ?
Γιατι δεν ειναι στην ιδια ωρα τυπε...
τυπε δεν θα βρεις τετοιο κομματι..γιατι οταν το καπακι ειναι πιο ασχημο απο το περιοχεμονεο της χεστρας παει πολυ :S :S :SΕνδιαφερομαι για μια χεστρα με καπακι τη φατσα σου...πουλας στο μαγαζι σου και ποσο; :S :S :S
με το καλο να ανέβει το νεο σου προφιλ τυπε