raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.318
- Πόντοι
- 5.006
δεν εχουν παιχτει πολλα επεισοδιο 8-9 κατσε δες τα, ειναι καλο τελικα,ποιο ωραιο απο τα αλλα 2
Έχω πρόβλημα με τα pm, δεν μπορούν να μου στείλουν για κάποιο λόγο,ναι εγώ στην είχα προτείνειπροσοχή περιέχει spoilers
τα έχει φτύσει το bou ή ιδέα μου είναι? :S (λέτε να αργοπεθαίνει κι αυτό σαν το σύριζα )
υγ: αυτό που πήγα να σου στείλω σε πμ
μικρούλη εσύ μου είχες προτείνει την ταινία predestination?
ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη
αν και από τη στιγμή που έδειξε ότι το μωρό είναι το ίδιο με την κοπέλα
κατάλαβα και τη σύνδεση με τον πράκτορα
καλό γενικά
Θα τους χασουμε τους κριτες. :S :S :S
Η Γιάννα του φτωχού με λίγα λόγια.Αυτό τλ κυριλέ αριστοκρατικο gilf ενοματι Ελίζαμπεθ μου βγάζει μια τρελή φαντασίωση να την πηδάω πάνω σε πουπουλένιο κρεβάτι φορώντας μόνο τα διαμαντένια σκουλαρίκια και περιδέραιο. Καλοβαλμενο (σιτεμενο) μωρό!
Eμενα η Ελιζαμπεθ μου θυμιζει αυτηνΑυτό τλ κυριλέ αριστοκρατικο gilf ενοματι Ελίζαμπεθ μου βγάζει μια τρελή φαντασίωση να την πηδάω πάνω σε πουπουλένιο κρεβάτι φορώντας μόνο τα διαμαντένια σκουλαρίκια και περιδέραιο. Καλοβαλμενο (σιτεμενο) μωρό!
Eμενα η Ελιζαμπεθ μου θυμιζει αυτην
Εχουν βαλει κατι μαλακισμενα τον Παντελη στη γωνια και τον κραζουν παρουσιαζοντας τα πραγματα οπως θελουν.
Η Σπυριδουλα ειναι για waterboarding αλλα με κατουρο αντι για νερο.
Σταματης ο σκατοψυχος νεαντερταλ να τον αφησουν καμια βδομαδα χωρις μπουκια στο στομα του να στρωσει το παχυδερμο σκουπιδι.
Ο κρητικος μαλακας που νομιζει απο τωρα οτι θα νικησει, πρεπει καποιος να τον βαλει στη θεση του σε καμια δοκιμασια να μας αδειαζει τη γωνια.
Αλκηστις σπαει αρχιδια και πρεπει επισης να παρει πουλο νωρις γιατι ειναι ανυποφορη.
Η αλλη χοντρη λεσβια αμα ξαναπει για την γιαγια της θα σπασω την τηλεοραση.
Ο αλλος ο μικρος που δεν θυμαμαι ουτε πως τον λενε θελει κατι καλες σφαλιαρες, και πιθανον πουτσες, για να ερθει να στρωσει.
Οι υπολοιποι ψιλοαδιαφοροι και μερικοι ψιλοσυμπαθητικοι - οι μονοι που αξιζουν ως τωρα ειναι Παντελης, Κρατς, αντε και Μανωλης.
Πάμε δυνατά να σκουπιδιάσουμε την πατσαβούρα. :S :S :S